Ilmakuivain TTK 170 S yrityskäyttöön: jopa 50 litran kosteudenpoistoteho optimaalinen korjaamoon, varastoon ja työmaalle – jälleen saatavana!

Helppo käyttää, harvoin huollettava, edullinen hankkia – kaiken kruunaa tehokas kosteudenpoisto jopa 50 litraa päivässä. Onko parempia syitä, miksi rakennus- ja saneerausalan ammattilaiset ovat iloisiä siitä, että ilmankuivain 170 S on viimein jälleen saatavana? Tehokkaalla ja kätevällä ilmankuivaimella rakennusten rungot voidaan kuivata optimaalisesti ja helposti hetkessä. Viileissäkin lämpötilassa: Tehokas kuumakaasuautomatiikka varmistaa mestarikuivain suuret kosteudenpoistoarvot myös lämmittämättömissä tiloissa tai kylmillä rakennustyömailla.

Tehokas ja kätevä TTK 170 S -ilmankuivain yrityskäyttöön kuivaa rakennusten rungot optimaalisesti ja helposti hetkessä. Siten rakennusprojektin tarpeellisten kuivausprosessien aiheuttamat viivästyksen voidaan välttää. Ilmankuivaimen hygrostaatin ohjaama automatiikka pitää suurtenkin varastohallien sisäilmaston optimaalisena. Ilmankuivan on tietenkin erinomainen valinta korjattaessa vesivahinkoja: Sen käyttö nopeuttaa kuivausprosessin paljon ja vähentää siten homehtumisen vaaraa.

Edut yhdellä silmäyksellä – ammattimaiseen käyttöön tarkoitettu ilmankuivain TTK 170 S …

  • kosteudenpoistoteho on suurimmillaan 50 l/päivä, ilmamäärä 580 m³/h, ja laite soveltuu 180 m² tai 450 m³ kokoisiin tiloihin.
  • hygrostaattiohjaus pitää tavoitearvon automaattisesti tasaisena. Kun arvo ylittyy, laite pysähtyy ja käynnistyy automaattisesti uudelleen, kun arvo alittuu. Tavoitearvoksi voidaan asettaa 32 % – 100 % sen mukaan, millainen ilmankosteus tilaan halutaan.
  • tehokas kuumakaasusulatusautomatiikka takaa tehokkaan kosteuden poiston viileissäkin lämpötiloissa. Ulkoinen kondensaatin poisto on vakiovaruste, joten TTK 170 S soveltuu myös pitkäaikaiseen jatkuvaan kuivaukseen ilman valvontaa sekä rakenteiden kuivaukseen.
  • on saatavana vain Trotecilta, ja lisävarusteena on tarjolla integroitu käyttötuntilaskuri tai MID-yhteensopiva käyttö- ja kilowattituntimittari.
  • on varustettu muistitoiminnolla. Jos virta katkeaa odottamatta, valitut arvot saadaan helposti käyttöön, kun laite käynnistetään uudelleen virran kytkeydyttyä.
  • kestävässä kuljetusvaunumallissa on vankka metallikotelo. Ammattikäyttöön tarkoitetun laitteen voi kuljettaa ja varastoida joka asennossa, sillä siinä on pyörintämäntäkompressori.
  • suojakansi suojaa ohjauskytkimen ja täyttymisen varoitusvalon pölyltä ja vesiroiskeilta. Kondensaattisäiliön merkkivalo palaa, kun kondensaattisäiliö on täynnä. TTK 170 S pysähtyy automaattisesti myös, kun vesisäiliö on täynnä. Integroidut otesyvennykset helpottavat TTK 170 S:n kuljettamista ja sijoittamista haluttuun paikkaan.

TTK 170 S yrityskäyttöön – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa siksi jo tänään ilmankuivain TTK 170 S ajankohtaiseen tarjoushintaamme, vain 985,80 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*