Kuivuus on paras resepti

banner_TTR-DH_banner

Raaka-aineiden toimituksesta valmistukseen ja varastointiin asti: Hienot aineet kuten sokeri ja suklaa vaativat oikean ilmaston. Makeistuotteen laatu kärsii heti, kun herkät raaka-aineet kuten kaakao, sokeri ja aromijauhe joutuvat kosketuksiin kosteuden kanssa. Siksi tarvitaan pysyvästi kuivaa ilmaa, jolloin ainekset säilyvät käsittelykelpoisina ja tuotteet korkealaatuisina. Käytä siksi makeistuotannossa Trotecin ilmankuivaimia.

Kuivuus on paras resepti

Sokerin, fondantin, suklaan ja muiden makeisten sanotaan syystäkin ”liimaavan suun kiinni”. Jos ne joutuvat tekemisiin kosteuden kanssa, ne liimaantuvat yhteen. Sokeri paakkuuntuu. Sen tietää jokainen, joka ei ole sulkenut sokeripurkkia kunnolla. Suklaankin laatu kärsii paljon joutuessaan tekemisiin kosteuden kanssa: suklaan rasva tosin hylkii vettä, mutta kosteus ja vesi liuottavat suklaan sisältämää sokeria. Kun vesi haihtuu, sokeri kiteytyy pinnalle. Suklaa on silloin ruman näköistä ja sen maku on kärsinyt niin paljon, ettei se ole enää käyttökelpoista. Jos et torju makeistehtaan ilmankosteutta ajoissa, yrityksesi hyvä maine voi vahingoittua ja taloudelliset menetykset voivat olla suuria. Ilmaston on oltava oikea jo silloin, kun raaka-aineet toimitetaan. Vain siten taataan suklaan ja muiden herkkujen valmistuksen onnistunut aloitus. Koko prosessi tuotannosta kuljetukseen on varmistettava oikella ilmanvaihdolla, jotta tuotteiden korkea laatu säilyy. Tuotantotilojen liian suureen ilmankosteuteen tehoaa vain yksi keino: kostean ilman korvaaminen kuivalla. Tämä tietenkin sujuu parhaiten, kun käytössä on korkeatehoinen ilmankuivain.

Trotec Groupin eri tehoiset TTR-sarjan ja DH-sarjan laitteet ovat tässä luotettava apuri. Tehokkuus ja kestävyys – ne ovat Trotecin DH-sarjan teollisuuskondenssikuivainten tunnusmerkkejä. Näitä tehokkaita monitaitureita kannattaa käyttää ennen kaikkea rakeistuskattiloiden tai kuivauskammioiden esikuivaukseen. Toisin kuin kestävät kondenssikuivaimet, TTR-sarjan teollisuusilmankuivaimet toimivat adsorptioperiaatteella. Näissä tehopaketeissa – saatavana myös jaloteräksisenä – on kaksi erillistä ilmareittiä (TTR-Trisorp-Dual -toimintaperiaate). Ne ovat helposti säädettäviä ja erityisen tehokkaita.

Mikä puhuu Trotec Groupin tehokkaan ilmankuivaimen käytön puolesta?

  • kaikki tuotteet ovat ammattilaislaatua ”Made in Germany”
  • ilmamäärän helppo säätö portaattomasti
  • Duoventic-periaate takaa tarvittavan kuivan ilman kosteuden ja tilavuusvirran portaattoman säädön
  • kaikki laitteet voidaan integroida vaivatta valmiisiin järjestelmiin

Jokaisella elintarviketeollisuuden yrityksellä on omat henkilökohtaiset työprosessinsa, laitteistot ja tilat. ”Valmispaketit” eivät välttämättä auta ja LVI-järjestelmien muuttaminen jälkikäteen on useimmille pienyrityksille liian kallista. Tämä ei olekaan tarpeellista, sillä tarjoamme sinun yrityksellesi räätälöidyn ratkaisun.

Luota Trotecin teollisuuspalveluun. Asiantuntijamme katsastavat valmistus- ja varastotilat paikan päällä ja laskevat tarvittavan ilmankuivaustehon. He selvittävät montako laitetta ja mitä malleja tarvitaan. Saat tarvittaessa koekäyttöön siirrettävät laitteet, jotka vastaavat sinulle laskettua ilmankuivauskonseptia. Näin voit itse testata kuinka hyvin teollisuuspalvelumme ehdotus vastaa odotuksiasi. Testaa parasta Trotec-laatua! Palvelemme mielellämme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*