UUSI öljytäytteinen sähköpatteri TRH 24 E: lämmitä tyylikkäämmin, edullisemmin ja pidempään – 2 200 watin teho, kolmiportainen tehon säätö ja 30 minuutin jälkilämmitysaika

TYYLIKKÄÄMMIN: Uuden öljytäytteisen lämpöpatterin elegantti musta ulkoasu on vaikuttava. EDULLISEMMIN: Nauti rauhassa mukavasta lämmöstä – TRH 24 E:n älykäs automatiikka säätää lämpötehoa ja energian kulutusta. Energiaa säästyy, sillä tilaa ei lämmitetä turhaan. PIDEMPÄÄN: Patterissa käytettävä lämpö-öljy on erinomainen lämpövarasto, joten tasaista lämpöä riittää vielä 30 minuuttiakin virran katkaisemisen jälkeen.

Siirryttäessä viileistä päivistä kylmiin tarvitaan nopeaa lämmitystä, esimerkiksi uusi öljytäytteinen sähköpatteri TRH 24 E. Kaunismuotoinen lämpöpatteri säteilee suurimman, kolmiportaisesti säädettävän 2 200 watin lämpötehonsa jo kahdeksan minuutin lämpenemisen jälkeen, ja pitää siten enintään 22 m²:n tai 55 m³:n kokoiset tilan nopeasti tasaisen lämpiminä. Innovatiivinen ripojen malli ja tarkasti suunnitellut lämmön kierrot jakavat lämmön tasaisemmin ja tehokkaammin kuin perinteiset lämpöpatterit. Lyhyesti: Öljytäytteinen sähköpatteri TRH 24 E vakuuttaa lämmittämättömien tilojen lämmönlähteenä, nopeana lämmittimenä lämmityskauden ulkopuolella sekä lisälämmittimenä syksyn ja talven kylmyydessä.

Näin se käy

Nauti rauhassa mukavasta lämmöstä – TRH 24 E:n älykäs automatiikka säätää lämpötehoa ja energian kulutusta. Kun haluttu lämpötila on valittu portaattomasti kääntyvällä termostaatin nupilla, TRH 24 E alkaa säätää lämpötilaa. Kun haluttu lämpötila saavutetaan, öljytäytteisen sähköpatterin virta katkeaa automaattisesti. Kun lämpötila laskee alle valitun arvon, virta kytkeytyy ja lämpöpatteri lämmittää valitulla teholla.

Myös öljytäytteisen sähköpatterin ’Turvallisuus’ kirjoitetaan isolla kirjaimella:Laitteessa on ylikuumenemissuojauksen lisäksi integroitu kallistumissuojaus estää toiminnan, jos laite kaatuu. Merkkivalo palaa, kun laite lämmittää.  Muita käytännöllisiä ominaisuuksia ovat integroidut rullat ja otesyvennys, joka helpottaa turvallista siirtämistä kuumana.

Muuten: Öljytäytteiset lämpöpatterit on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön, sillä sähkölämmitin voidaan korvat niillä täysin. Öljytäytteiset sähköpatterit ripoineen näyttävät ’normaalilta’ lämpöpatterilta, mutta sähköpatterit käyttävät sähköä sisältämänsä öljyn lämmittämiseen. Virta kuumentaa niin kutsutun lämpö-öljyn, joka luovuttaa lämpöä ripojen kautta sisäilmaan. Öljytäytteisissä sähköpattereissa on siksi yleensä lämpörivat, joiden suurempi pinta lämmittää erittäin tehokkaasti.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • 2 200 watin teho tuottaa miellyttävää lämpöä nopeasti
  • kolme tehoporrasta (1 000 W / 1 200 W / 2 200 W)
  • tehokas 11-ripainen rakenne
  • lyhyt lämpenemisaika: täysi lämpöteho enintään kahdeksassa minuutissa!

Öljytäytteinen sähköpatteri TRH 24 E – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään öljytäytteinen sähköpatteri TRH 24 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 104,15 €, nyt vain 69,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 44

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*