Akkunaulain PTNS 10-20V: nopeaa naulausta ja kiinnittämistä, kuusiportainen iskuvoiman säätö, ammattilaisille ja kotinikkareille – jälleen saatavana

Sähkönaulaimen perusetua ei tarvitse selittää yhdellekään ammattilaiselle. Sitä vastoin kyllä, miksi viimein jälleen saatavana oleva akkunaulain PTNS 10-20V Trotecilta on paras valinta. Onko peruste kenties sen rajaton käytettävyys, koska sen Flexpower 20 V:n litium-ioniakusta riittää virtaa? Sen suuri iskuluku 30 iskua minuutissa?  Sen kuusiportainen iskuvoiman esivalinta, jolla saavutetaan optimaalinen syvyys? Trotec-merkkilaatu ja lyömättömän edullinen hinta? Tai 500 hakasta ! ja 500 naulaa!, jotka lisäämme mukaan?

Ammattilaiset ja vannoutuneet kotinikkarit tietävät paljonko ammattilaisen sähkötyökalu, esimerkiksi tehokas akkunaulaimemme, säästää aikaa. Kiinnitätpä kotona tai työmaalla jalkalistoja tai koristelistoja, asennat kaappeja tai verhoat puuelementtejä, kokoa kalusteita tai haluat verhoilla uudelleen kankailla tai nahalla – PTNS 10‑20V:llä kiinnität hakasilla ja nauloilla mitä erilaisimpiin materiaaleihin, esimerkiksi puuhun, folioon, nahkaan tai pahviin. Ja kokoat helposti nauloilla ja hakasilla sen, mikä kuuluu yhteen!

Edut yhdellä silmäyksellä – akkunaulain PTNS 10-20V …

  • suuri iskunopeus 30 lyöntiä minuutissa ja 100 hakasen tai 50 naulan makasiini takaa työn nopean etenemisen. Voit käyttää eri pituisia hakasia ja materiaaleja. Hakasten ja naulojen vaihtaminen ja/tai lisääminen sujuu nopeasti ja helposti, sillä alapuolen lipas on hyvin käsillä. Näet lippaan jäljellä olevien ’laukausten’ määrän käytännöllisestä aukosta.
  • iskuvoimaan voidaan säätä kuusiportaisesti käännettävällä säätimellä, joka on laitteen päällä. Voit säätää eri mittaisten hakasten ja naulojen lyöntisyvyyden optimaalisesti materiaalin mukaan.
  • kapea naulaimen kärki soveltuu työskentelyyn lähellä reunaa tai muuten vaikeapääsyisissä paikoissa. Laite on myös maksimaalisen turvallinen, sillä hakanen laukeaa hallitusti vain, kun naulaimen kärki koskettaa työkappaletta. Työturvallisuutta täydentävät luistamaton Softgrip-pinta, joten voit työskennellä turvallisesti yhdellä kädellä. Laitteen runkoon integroitu tehokas LED-valo, joka valaisee työalueen optimaalisesti.
  • ottaa tarvittavan virran vahvasta 20 V 2 Ah:n litium-ioniakusta, joka kuuluu Flexpower-moniakkusarjaan. Laadukas premium-merkkiakku tyyppi NMC – ei itsepurkautumista eikä muisti-ilmiötä – antaa täyden tehonsa myös purkautuessaan, ja akun kapasiteetti ilmaistaan 3 merkkivalolla. Vakiotoimitukseen kuuluu myös nopeasti lataava (1 h) pikalatauslaite, joka katkaisee latausvirran automaattisesti.
  • toimitetaan täydellisessä paketissa – mukana osittain ladattu Flexpower-lithum-ioni-moniakku (20 V 2 Ah), pikalatauslaite (1 h) ja 500 teräshakasta tyyppi 55 (20 mm), 500 naulaa tyyppi 47 (20 mm) sekä kätevä kuljetuslaukku pölyltä suojattuun säilytykseen työkalukellarissa tai työkalukaapissa.

Akkunaulain PTNS 10-20V – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään akkunaulain PTNS 10-20V täydellisessä paketissa ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 104,15 €, nyt vain 69,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*