Uusi 3-in-1 monitoimihiomakone PMSS 11-220: Taso-, delta-, epäkeskohiomakone kaikki yhdessä – suuria pintoja, hienohiontaa ja saumattomia reunoja

Miksi hankkia kolme hiomakonetta eri tarkoituksiin? Se paitsi maksaa paljon, myös vie säilytystilaa verstaassa. Siksi penninvenyttäjän valitsevat mielellään 3-in-1-monitoimihiomakoneen PMSS 11-220 Trotecilta. Kolme valinnaisesti käytettävä vaihtohiomalevyä mahdollistavat käytön täysipainoisena taso-, delta- tai epäkeskohiomakoneena. Jos poistat vanhaa maalia suurilta pinnoilta, kiillotat pintoja tai haluat hioa kulmia tarkasti – tehokas monitoimihiomakone sopii optimaalisesti kaikkeen hiontaan.

Saat aidosta monitoimikalusta PMSS 11-220 täysipanoisen taso-, delta- tai epäkeskohiomakoneen vaihtamalla helposti jonkun kolmesta mukana toimitetusta hiomalevystä. Kaikissa hiomalevyissä on tarrakiinnitys, joka helpottaa vaihtoa ja pitää hioma-arkit varmasti paikoillaan. Tasohiomalevyssä on lisäksi tarrattomien hiomapaperien vaihtoa ilman työkaluja helpottava kiinnitysjärjestelmä. Monitoimihiomakoneen 200 W:n moottori toimii aina yhtä tehokkaasti käyttötavasta riippumatta. Moottori mahdollistaa tasaisena pysyvän tehon myös kuormitettuna ja portaattoman nopeuden valinnan 14 000 värähdyksestä 24 000 värähdykseen minuutissa.

Näin se toimii

Monitoimihiomakonetta PMSS 11-220 on helppo ohjata suurillakin pinnoilla, sillä sen painopisteen sijainti on ihanteellinen. Pääkahvassa on kumitettu Softgrip-osa, josta saa pitävän otteen, ja varman kahden käden työskentelyn mahdollista ohjausnuppi. Etunupissa on myös värähtelytaajuuden säätöpyörä hyvin käsillä nopeuden sovittamiseksi materiaalin mukaan.

Monitoimihiomakone tarjoaa kaksi mahdollisuutta pitää työpaikka pölyttömänä. Tukevan pölynkeruukotelon suodattimineen voi kiinnittää pikalukoilla laitteeseen ja irrottaa helposti tyhjennettäväksi. Laitteeseen voi liittää ulkoisen pölyn poistoimun – kaikki liitäntävarusteet sekä pölynkeruukotelo sisältyvät vakiotoimitukseen.

Suuret hiomapinnat erottavat PMSS 11-220:n markkinoiden muista hiomalaitteista. Työ etenee nopeammin, mutta Trotec-työkalu tarjoaa vielä lisäedun. Toimitukseen sisältyy muuten karkea (80) ja hieno (240) hiomapaperi – jokaiselle hiomalevylle!

Neljä erityisen hyvää etua:

  • kolme laitetta yhdessä: taso-, delta-, epäkeskohiomakone
  • tasainen suuri teho myös kuormitettuna
  • suunniteltu jatkuvaan käyttöön
  • portaattomasti säädettävä värähtelynopeus

3-in-1-monitoimihiomakone PMSS 11-220 – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa 3-in-1-monitoimihiomakone PMSS 11-220 jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 52,06 €, nyt vain 34,96 €  sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

PMSS 11-220 toimitetaan laukussa, mukana pölynkeruukotelon, ulkoisen poistoimun sovitin, tasohiomalevy, epäkeskohiomalevy, deltahiomalevy ja kaksi hiomapaperiarkkia per levy (80 ja 240).

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 36

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*