Lattiatuuletin TVM 20 D: Klassisen tyylikäs tuulikone viilentää ilman nopeasti niin päivisin kuin yön kuumuudessakin. Jälleen saatavana!

Onkohan jokin lattiatuulettimemme TVM 20 D edeltäjä ollut käytössä tuulikoneena Etelävaltioihin sijoittuvan elokuvan ”Yön kuumuudessa” kuvauksissa? Varmasti emme tiedä asiaa, mutta näin voisi hyvin olettaa. Yö oli tuolloin niin polttavan kuuma! Lähes yhtä kuumaa, kuin omat kesämme nykyisin. Tällaisessa tilanteessa kannattaa hankkia huippuluokan laite, jolle ei ole ominaista pelkästään tyylikäs ulkonäkö, vaan joka alentaa tehokkaasti lämpötilaa myös sinun olohuoneessasi. Tai toimistotiloissa, sillä käytettävissä on 120 watin teho ja 3 nopeutta. Retro-designillaan katseet vangitseva voimanpesä näyttää kykynsä myös muualla – vaikkapa valokuvausistunnoissa, ravintolassa, juhlissa tai konsertissa.

Lattiatuulettimen TVM 20 D halkaisijaltaan noin 50 cm:n siivet puhaltavat tehokkaasti pois kuumimmankin asuntoon tai toimistoon kerääntyneen ilman. Laitteen 120 W:n teho riittää tehokkaaseen viilennykseen myös lämpötilojen noustessa äärimmäisen korkeaksi. Laitteelle leimallisen rumpumaisen designin vuoksi tuuletinta TVM 20 D kutsutaan myös rumputuulettimeksi. Laite ei saavuta suosiota pelkästään erinomaisen viilennystehonsa ansiosta, vaan laitteen himmeänmustat pinnat tekevät siitä myös todellisen katseenvangitsijan.

Edut yhdellä silmäyksellä – lattiatuuletin TVM 20 D …

  • on varustettu kärjiltään kromatuilla tuuletinsiivillä, joiden halkaisija on 50 cm! on valmistettu kauttaaltaan kestävästi metallista, ja laitteen kuparikäämitetty moottori on erityisen pitkäikäinen.
  • pitää kolmella nopeudellaan jokaisen lämpöaallon kurissa: Siipipyörän suojuksen taustapuolella olevalla säätimellä voi valita niin pehmeästi viilentävän ilmavirran kuin kovan tuulenkin.
  • Siipipyörän suojus kallistuu vaaka-akselin suhteen portaattomasti 180°, joten voit suunnata ilmavirran aina tarpeidesi mukaan.
  • kätevä seinä- ja kattokiinnitys laajentaa käyttömahdollisuuksia – kotona, keittiössä tai asiakastiloissa.
  • tarvitsee vähän tilaa eikä hetkahda heilahteluista: Jalustan alla on kolme liukumista estävää kumijalkaa, jotka pitävät tuulikoneen varmasti paikallaan.
  • taakse kiinnitetty kantokahva helpottaa kuljettamista käyttöpaikasta toiseen.

Lattiatuuletin TVM 20 D – edullista merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa siksi jo tänään lattiatuuletin TVM 20 D ajankohtaiseen tarjoushintaamme vain 99,95 € sis. alv. – Nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*