Öljylämmityspuhallin IDS 30: nopea, helppokäyttöinen ja hinta-laatusuhteeltaan erinomainen lämmitin jälleen saatavissa

Saatavissa ajoissa ennen tammikuun pakkasia: Laadustaan tunnettu öljylämmityspuhallin IDS 30 on jälleen saatavissa, ja laitteen puolesta puhuvat edelleenkin samat vakuuttavat lämmityskäytön taloudellisuutta ja tehokkuutta koskevat argumentit. Tämän hyväksi havaitun öljylämmitinratkaisun etuina ovat tällöin varmatoimisuus kylmien työpaikkojen lämmittämisessä talvisin, vähäinen huollontarve samoin kuin vakuuttava hinta-laatusuhde. Vaivaton ratkaisu varastotilojen, korjaamojen, työmaiden, kasvihuoneiden tai navettojen lämmitykseen …

Öljylämmityspuhallin IDS 30 etuina on laitteen tuottama suuri 1,150 m³/h:n ilmamäärä ja enimmillään 34,1 kW:n nimellislämmöntuotto. Näin laite lämmittää niin korjaamot, työmaat kuin varastotilatkin nopeasti miellyttävään lämpötilaan. Lisäksi tällä kestävällä öljylämmittimellä on kaikki ominaisuudet, joita tarvitaan taloudelliseen ja tehokkaaseen lämmitykseen.

Vankan ja nerokkaan yksinkertaisen rakenteensa ansiosta tämä öljylämmityspuhallin on erittäin varmatoiminen ja vaatii samalla vain hyvin vähän huoltoa. Suurilla pyörillä varustetun siirrettävän alustan ansiosta laitteen siirtäminen käy ripeästi, ja laite on helppo ottaa käyttöön niin työmaalla kuin epätasaisessa maastossakin. Et myöskään tarvitse erillistä öljysäiliötä, sillä laitteessa on kiinteästi asennettu polttoainesäiliö.

Edut yhdellä silmäyksellä – öljylämmityspuhallin IDS 30 …

  • mahdollistaa kiinteästi asennetun öljypolttimen ja Danfoss®-pumpun ansiosta 34,1 kW:n nimellislämmöntuoton ja tuottaa enimmillään 1,150 m³/h:n ilmamäärän.
  • on varustettu elektronisella liekkisuojalla, ylikuumenemissuojana toimivalla turvatermostaatilla ja täysautomaattisella jälkijäähdytyksellä.
  • on varustettu kaksiseinämäisellä, suojamaalatulla kotelolla, joka vaimentaa tehokkaasti melua ja parantaa myös työturvallisuutta, sillä kaksinkertaisen rakenteen ansiosta ulkovaipan pintalämpötila ja siten myös loukkaantumisriski pysyvät matalina.
  • soveltuu täysautomaattiseen käyttöön ulkoisen termostaatin tai ajastimen avulla.
  • on varustettu kiinteästi asennetulla polttoainesäiliöllä.
  • on varustettu savupiippuliitännän lisäksi halkaisijaltaan 300 mm:n ilmansiirtoletkun liitännällä. Ilmansiirtoletkun avulla on mahdollista varmistaa lämpimän ilman optimaalinen jakautuminen.

Öljylämmityspuhallin IDS 30 – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään öljylämmityspuhallin IDS 30 ajankohtaiseen tarjoushintaamme vain 1 047,80 € (sis. alv:n) – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*