UUSI Naulain PTNS 11-230V: Ammattilainen, tarkka, käytännöllinen – tehokkaasti lyövä ammattilaisten työkalu on juuri oikea apulainen projekteihisi

Ammattilaiset ja kotinikkarit luottavat tähän apuvälineeseen pitkään: Naulaimessa PTNS 11‑230V on nimittäin voimakas 45 W:n moottori, joka varmistaa suuren lyöntivoiman ja nopeuden. Naulaimella lyöt jopa 30 laukausta minuutissa puuhun – kanin aitauksen ja kattopahvin kiinnittäminen tai naulaaminen sujuvat todella nopeasti. Helppokäyttöinen ja kevyt naulain soveltuu mitä erilaisimpiin koristelu- ja kiinnitystehtäviin. Pääset aloittamaan heti, sillä mukana tulee 200 hakasta tyyppi 53 ja 100 naulaa tyyppi 47.

Sähkönaulain PTNS 11‑230V on juuri oikea kumppani kaikkiin projekteihin kotona, puutarhassa ja verstaassa. Naulain on ratkaisu käytännössä joka tarkoituksiin, koska siinä voidaan käyttää sekä hakasia että nauloja. Kosteussulun kiinnittäminen, katon rakentaminen, vaatekaapin takaseinän asentaminen, tuolin verhoilun uusiminen tai kankaan kiinnittäminen kehykseen sujuu ammattimaisesti.

Näin se toimii

Sähkönaulaimen PTNS 11‑230V lyöntivoiman voi säätää portaattomasti joka materiaalille. Nokka on täysin takainen, joten naulaimen voi asetta tarkasti myös kulmiin lähelle reunaa. Laite on myös maksimaalisen turvallinen, sillä hakanen laukeaa hallitusti vain, kun naulaimen kärki koskettaa työkappaletta. Työturvallisuutta täydentää luistamaton Softgrip-pinta, joten voit työskennellä pitkäänkin väsymättä.

Eri pituisten hakasten ja materiaalien käyttö varmistaa optimaalisen työtuloksen: Integroituun lippaaseen mahtuu enintään 100 hakasta tai 50 naulaa, joten naulaimen voi sovittaa eri tarkoituksiin. Käytännöllisestä ikkunasta näet, milloin lipas on täytettävä uudelleen. Lataaminen alta helpottaa hakasten ja naulojen lisäämistä tai vaihtamista: Käännä työkalu, avaa lipas, täytä sinkilät tai naulat, valmis!

Neljä erityisen hyvää etua:

  • tehokkaasti lyövä voimakas 45 W:n moottori
  • suuri iskuluku 30 iskua minuutissa
  • soveltuu tyypin 53 hakasille ja tyypin 47 nauloille
  • optimaaliset työtulokset, sillä voi käyttää eri pituisia hakasia ja materiaaleja

Naulain PTNS 11-230V – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään uusi naulain PTNS 11-230V täydellisessä paketissa ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 36,42 €, nyt vain 19,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Naulaimen PTNS 11‑230V mukana saat 200 sinkilää tyyppi 53 (pituus: 14 mm) ja 100 naulaa tyyppi 47 (pituus: 15 mm

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 5

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*