Vesi herättää uinuvia voimia

tro_blog_FengShui_banner

Feng Shui -harmoniaopissa puhutaan tuulen ja veden yhteispelistä. Tämä vanha kiinlainen filosofia opettaa, miten ihminen pääsee sopusointuun ympäristönsä kanssa. Voit tukea ja jopa lisätä tätä hyvänolon tunnetta juomalla vettä.

Puhdas, raikas, kehoa ja mieltä vahvistava vesi saadaan vesijohdosta. Trotecin SecoSan Stick ylläpitää tämän arvokkaan elementin puhtautta.

Vesi herättää uinuvia voimia

Jokainen tietää, että vesi on elintärkeää ihmisille ja koko maapallolle. Kaikki elämä on syntynyt vedestä. Tämä elementti varastoi energiaa ja elintärkeitä aineita. Vesi kuljettaa näitä aineita ja antaa niitä kasveille, eläimille ja ihmisille. Veden äärellä rentoudumme, koska se on alkuperämme. Veden vapauttama voima sekä harmonia sisällämme ja ympärillämme perustuvat muinaiseen kiinalaiseen Feng-Shui -oppiin. Feng Shui tarkoittaa tuulta ja vettä. Nimestä käy siis ilmi, kuinka tärkeä osa vedellä on harmoniaopissa.
Henkilö, joka kaipaa kiireisen arkensa keskellä energia- ja voimalähdettä, löytää varmasti vastauksia tästä vanhasta kiinalaisesta opista. Jotkut hakevat tietoa itsenäisesti, jotkut kääntyvät Feng Shui -asiantuntijan puoleen. Mutta yhden asian voi jokainen tehdä itse oman hyvinvointinsa puolesta: juoda terveellistä vettä.

Puhdas vesi, puhdas vaikutus

Muinaisten kiinalaisten filosofien ja tämän päivän Feng Shui -asiantuntijoitten tavoin sinunkin tulisi antaa vedelle erityinen merkitys elämässäsi. Vesi antaa kehollesi ja mielellesi energiaa. Hyödynnä puhtaan veden voima Feng Shuissa! Varmista energiatasosi juomalla riittävästi vettä päivittäin. Kun pidät vettä säiliössä yhdessä SecoSan Stickin kanssa, on sinulla aina käden ulottuvilla terveellinen ja puhdas juoma.

Näin helppoa se on

Vesisäiliössä oleva SecoSan-Stick pitää huolen siitä, että happi sitoutuu vedessä. Hopeaionit annostuvat veteen tasaisesti estäen bakteerien ja itiöiden kasvun. Juo luonnollista, puhdasta SecoSan -vettä ja tunne energiavirtaus kehossasi.

Trotecilla on erikokoisia SecoSan Stickejä erikokoisia vesisäiliöitä varten. Ja mikä parasta: että yksi SecoSan Stick kestää puoli vuotta – riippumatta siitä kuinka usein lisäät vettä säiliöön.
Pienin Stick pitää puhtaana 0,7 litraa vettä. SecoSan Stick 1 on nyt verkkokaupassamme kolmen kappaleen erikoistarjouksessa hintaan 9,94 €!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*