Kuumailmapuhallin HyStream 2000 – Säästät 50%!

tro_blog_hystream2000_banner

Joka on tähän asti selvinnyt arkiaskartelun haasteilta niin sanotusti ilman aseita, voi nyt lämmittää mieltään Trotecin uudella ”kuumailmapistoolilla” HyStream 2000. Korvaamaton apuväline esimerkiksi muovien taittoon ja yhteenhitsaukseen sekä lakkakerrosten kuivaukseen tai poistoon on nyt DEAL –tarjouksessa. Tilaa ja säästä tuotetta odottaessasi jopa 50 %. Toimitukset alkavat viikosta 25.

HyStream 2000 –kuumailmapuhaltimen maksimiteho on 2000 wattia, se puhaltaa ilmaa 30 m³/h ja sen suurin lämpötila on 650 °C. Puhaltimen avulla voitat aina kamppailun muovin kanssa! Voit lämmittää muovia saadaksesi sen taipuisammaksi tai yhdistää putkia ja letkuja toisiinsa kutistamalla. Myös remontoidessasi on Trotecin uusi kuumailmapuhallin ihanteellinen apuri. Suuri määrä kuumaa ilmaa irrottaa lakkakerroksia, tapetteja ja liimajäänteitä. Sillä voi myös petsata puuta sekä kuivattaa ja kovettaa eri materiaaleja.

Puhaltimella on myös helppo kiinnittää auton ikkunakalvoja tai mainostekstejä. Kalvojen liima kiinnittyy täydellisesti kuuman ilman avulla. Yhtälailla kuuma ilma pehmentää liimauspinnan, kun kalvot halutaan myöhemmin poistaa.

Neljä verratonta etua:

  • kalvojen ja letkujen kutistus
  • muovien taivutus ja hitsaus
  • tulenkestävien maalien, lakkojen sekä kosteiden esineiden ja pohjien kuivaus
  • tulenkestävien maalien ja lakkojen poisto

Kuuma tarjous!

Tilaa nyt kuumailmapuhallin HyStream 2000 hintaan 52,08 € (ovh 104,16 €) sis. Alv. – Trotecin verkkokaupasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*