Vesi vanhin voitehista

banner_wasser-kur_secosan_banner

Arjen kiireessä terveellinen ruokavalio usein unohtuu. Vaikka juuri stressaavassa elämäntilanteessa oikeanlainen ruokavalio on erityisen tärkeää, jotta suorityskyky pysyy korkeana. Yhä useammin ihmiset valittavat allergioista ja yliherkkyyksistä, jotka usein aiheutuvat vääränlaisesta ruokavaliosta.

Huolehdi siis oikeasta ruokavaliosta ja siitä, että juot tarpeeksi. Paras janojuoma on puhdas, raikas vesi. Trotecin SecoSan Stick pitää huolen veden laadusta.

Vesi vanhin voitehista

Varsinkin töistä stressaantunut henkilö ei aina jaksa ajatella kunnon ruokavalioita. Kokousten välissä hotkaistu sämpylä tai lounaalla take away-pussi hampurilaisravintolasta kattaa usein päivän ravinnon. Ja jos ei ole aikaa edes pikalounaalle, tekee viimeistään iltapäivällä mieli suklaapatukkaa. Kuulostaako tutulta?

Keho reagoi epäterveelliseen ruokavalioon

Huono ruokavalio yhdistettynä stressiin kuluttaa kehoa. Kolestroliarvo nousee, sydän saattaa oireilla. Lisäksi yhä usemmalla esiintyy yliherkkyyttä tiettyjä elintarvikkeita kohtaan. Yleisimpiä ovat laktoosi-intoleranssi, soija-allergiat sekä keliakia, jossa elimistö ei kestä gluteenia. Henkilöt, joilla on krooninen tulehdus ohutsuolen limakalvossa, kärsivät närästyksestä, ripulista, painonpudotuksesta sekä valkuaisaine- ja vitamiinipuutoksista. Oireet aiheuttaa tiettyjen viljalajien prolamiini ja sen pitoisuus. Ainoa hoitomuoto on gluteenipitoisten elintarvikkeiden välttäminen. Asiantuntijat suosittelevat keliaalikoille erityisen paljon tuoreita hedelmiä, vihanneksia, salaatteja ja palkokasveja. Erityisesti palkokasvit ovat hyvä valinta, sillä niissä on paljon tärkeitä hiilihydraatteja, kuituja ja vitamiineja.

Juo hyvin ja paljon

Kuidut tekevät vatsalle hyvää – mutta vain jos niitä nautitaan riittävän nesteen kanssa. Siksi gluteenittomaan ruokavalioon kuuluu myös veden juominen, mieluiten 2-3 litraa päivässä. Näin kehosi saa paitsi riittävästi nestettä, hyödyntää se myös paremmin vesiliukoiset kuidut. Terveellinen välipala on tietenkin raaka hedelmä tai vihannes. Kannattaa jo illalla tai aamulla pilkkoa valmiiksi suupaloiksi erilaisia vihanneksia, joita voi sitten pitkin työpäivää napostella. Vihannes on parempi kuin hedelmä, sillä hedelmän oma sokeri nostaa kehon insuliinitasoa ja aiheuttaa nopeasti nälän tunteen. Uutena trendinä on myös humustahna, joka ruisleivän päällä pitää nälän pidempään poissa. Tärkeintä on kuitenkin riittävä nesteensaanti, eli raikas, terveellinen vesi. Kannattaa niin kotona kuin töissäkin aina pitää vesipulloa tai –kannua käden ulottuvilla. Yksi SecoSan Stick pitää huolta siitä, että vesi pysyy raikkaana.

Raikasta vettä

SecoSan Stickin salaisuus on hopeaionit, jotka poistavat vedestä bakteerit ja itiöt täysin ilman kemikaaleja. Vesi pysyy puhtaana ja raikkaana koko päivän. Pidä siis työpöydälläsi jatkuvasti vesipulloa tai –kannua yhdessä SecoSan Stickin kanssa. Näin pidät huolta siitä, että muistat juoda tarpeeksi, ja vesi on yhtä raikasta kuin suoraan vesihanasta.

SecoSan Stickejä on saatavilla eri kokoisina, riippuen vesisäiliön tai –pullon tilavuudesta. Verkkokaupastamme löytyy SecoSan Stickejä myös säästöpakkauksina, esimerkiksi SecoSan Stick 1, joka soveltuu 0,7 litran kokoisiin säiliöihin, on saatavilla kolmen kappaleen pakkauksessa hintaan 9,94 € ja kuuden kappaleen pakkauksessa hintaan 17,96 €!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*