Varmista grillatessa aina tarkasti oikean kypsyysaste – Trotec-merkkilaatuisella johdottomalla grillilämpömittarilla

Etkö sinäkin kaipaa pientä vahvistusta ennen kuin ajankohtainen kevätsarjamme ylittää maaliviivan? Sytytetäänpä sitten grilli, laitetaan ruoat ritilälle – ja istutaan keskustelemaan vieraidemme kanssa! Sillä johdottoman BT40-grillilämpömittarin avulla sinun ei enää tarvitse itse seurata kypsennysprosessia grillatessasi ja paistaessasi. Laite ilmoittaa sinulle säännöllisesti kypsennettävän ruoan lämpötilan jopa 20 metrin päähän kantamansa sisällä. Ja ilmoittaa halutun kypsennysasteen saavuttamisesta merkkiäänellä ja näytön värimuutoksella. 8 esivalittavaa lihalajia sisältävän integroidun kypsennysavustajan avulla!

Trotecin langattoman grillilämpömittarin BT40 ansiosta sinä ja vieraasti voitte nauttia täydellisesti valmistetuista grilliruoista, mutta lieden tai grillin äärellä ei tarvitse seistä kaiken aikaa. Voit huoletta jättää grillattavan ruoan oman onnensa ja integroidun kypsennysavustajan nojaan. Kun työnnät ruostumattomasta teräksestä valmistetun anturin kypsennettävään ruokaan, lämpötila-anturiin kytketty tukiasema lähettää säännöllisesti ja lyhyin väliajoin ruoan ajankohtaisen lämpötilan vastaanottimen käsilaitteeseen. Käsilaite ilmaisee halutun kypsennystason saavuttamisen äänimerkillä ja näytön värin vaihtumisella.

8 erilaista elintarviketta, joilla on jopa 5 esivalittavaa kypsennystasoa

Olipa kyseessä nauta, lammas, vasikka, hampurilainen, sika, kala, kalkkuna tai kana – valittavissa on kahdeksan erilaista elintarviketta ja viisi kypsyysastetta puoliraa’asta ylikypsään.  Valmiiksi asetettuja tavoitelämpötiloja voidaan säätää yksilöllisesti. BT40:n ruostumaton lämpötila-anturi ja kaapeli soveltuvat enintään 200 °C lämpötiloille. Sekuntikello ja ajastin täydentävät grillilämpömittarin.

Langaton kantama on enintään 20 metriä, joten voit jättää lähes kaikki ruokalajit kypsymään itsekseen – toiminto on erityisen kätevä grillattaessa ulkona, kun tarpeettomia tarkastuskäyntejä grillin luo ei tarvita. Voit tietenkin käyttää grillilämpömittaria BT40 myös, kun valmistat ruokia liedellä tai uunissa – kypsennä kaikki liharuoat vaivattomasti ja täydellisesti!

Ajankohtainen tarjoussuositus – grillilämpömittari BT 40

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään grillilämpömittari BT 40 ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 31,21 €, nyt vain 14,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*