UUTUUS Laservesivaaka BD1L: käytännöllinen 3 in 1 -monitoimityökalu on vesivaa’an, laseretäisyysmittarin ja linjalaserin yhdistelmä

Rajattoman käytännöllinen. Helppokäyttöinen. Superkätevä koko. Täydellinen pienyrittäjille, kotinikkareille, kalustajille ja sisustajille: Trotecin uusi akkukäyttöinen laservesivaaka BD1L on kolmen mittalaitteen yhdistelmä. Vesivaa’an valaistu vaaka-/pystysuora libelli tason mittaukseen Erikseen kytkettävä linjalaseri projisoi100 % vaakasuoran laserlinjan 10 metrin päähän. Laseretäisyysmittari mittaa millimetrin tarkkuudella etäisyydet 0,20 metristä 20 metriin. Voit porata reiät helposti täsmällisesti tasaisin välein, säätää kehykset varmasti vaakasuoraan ja mitata etäisyyksiä millimetrin tarkkuudella.

Laservesivaaka BD1L n täydellinen työkalu työmaille ja kotinikkareille. Miksi pitäisi hankkia useita mittalaitteita, kun voit valita vesivaa’an, linjalaserin ja lasertäisyysmittarin yhdistelmän? Laservesivaaka kestää kovaa käyttöä rakennustyömaillakin. Luja alumiininen ylä- ja alapinta suojaavat Iskunkestävästä muovista valmistettua mittatyökalua iskuilta ja vaurioilta. Toiseen sivuun on upotettu magneetteja, joilla laservesivaa’an voi kiinnittää mukavasti magneettisille pinnoille.

Näin se toimii

Tasomittaukset sujuvat erityisen helpoista laservesivaa’alla BD1L. Integroidut LEDit valaisevat pysty- ja vaakasuoran libellin optimaalisesti pimeässä tai työskenneltäessä huonossa valaistuksessa. Valaistus voidaan säätää tarvittaessa kummallekin libellille tai molemmille erikseen.

Millimetrin tarkka etäisyysmittari BD1L vakuuttaa pitkälle 20 m:n kantamalla ja erittäin helpolla yhden käden käytöllä. Mitattu etäisyys ja akun lataustila näytetään selkeässä taustavalaistussa LCD-näytössä. Vesivaa’assa BD1L on kohteiden, kalusteiden ja esineiden tarkkaan säätämiseen kirkas linjalaser, jonka kantama on 10 m. Mitta-arvot voidaan mitata tarkasti etu- tai takareunasta.

Maksimaalisen toiminta-ajan varmistaa BD1L:n älykäs virrankatkaisuautomatiikka, joka sammuttaa käyttämättömän laserin täysin automaattisesti 30 sekunnin kuluttua ja koko laitteen kolmen minuutin kuluttua. Integroidusta 3,7 V:n litium-ioniakusta riittää virtaa pitkään, myös kuormitettuna. Työkalu ladataan pakkaukseen sisältyvällä USB-C-kaapelilla

Neljä erityisen hyvää etua:

  • laseretäisyysmittaus 0,2–20 m
  • tarkka etäisyyksien mittaus vain muutamassa sekunnissa
  • integroitu vaakasuora linjalaser (kantama 10 m)
  • pysty- ja vaakasuoran libellin integroitu valo

Digitaalinen laservesivaaka BD1L – Trotec-merkkilaite!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään laservesivaaka BD1L ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 52,04 €, nyt vain 29,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 30

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*