UUTUUS! Ilmastointilaite PAC 2600 E – viilentää, tuulettaa, poistaa kosteutta

banner_pac2600e_banner

Kevät tulee pikkuhiljaa. Ja sopivasti ajoissa ennen ensimmäistä hellekautta, on valmistunut uusi ilmastointilaitteemme PAC 2600 E. Erittäin tyylikäs muotoilu, monipuolista tekniikkaa, matala energiankulutus – sekä todellinen DEAL-tarjous: tilaa nyt ja säästä odottaessasi!

Tyylikäs ilmastointilaite sulautuu sisustukseen, sillä pienten mittojensa ansiosta (394 x 340 x 780 mm) löytää se paikkansa pienestäkin nurkkauksesta. Paikkansa löydettyään PAC 2600 E käy töihin: sen suurin jäähdytsteho on 2,6 kW ja se ylläpitää haluttua ilmastoa huoneissa, joiden enimmäiskoko on 80 m³. Haluttaessa laite viilentää jopa 16 °C asteeseen saakka. Tämä ilmastointilaite osaa muutakin kuin viilentää, nimittäin toimia niin tuulettimena kuin ilmankuivaimenakin.

Näin se toimii

Ilmastointilaitteella PAC 2600 E ylläpidät helposti haluttua ilmastoa eri huoneissa. Voit nimittäin siirtää laitteen kätevästi huoneesta toiseen kuljetuspyörien ansiosta. Lisäksi laitteessa on kotelo kaukosäädintä varten, jolloin se on tarvittaessa aina käden ulottuvilla. Lisäksi ilmastointilaite toimii myös tuulettimena sekä ilmankuivaimena ja sillä on A-luokan energiankulutus!

Neljä hyvää etua:

  • ilmastointilaite viilentää, poistaa kosteutta ja tuulettaa
  • korkea jäähdytysteho aina 16 °C asteeseen saakka (huonetila maks. 80 m³)
  • A-luokan energiankulutus
  • sisäänrakennettu säilytyslokero pitää kaukosäätimen aina käden ulottuvilla

Säästät odottaessasi…

Toimitus tapahtuu ensi viikosta alkaen. Tilaa siis jo tänään uusi ilmastointilaite PAC 2600 E säästöhintaan 308,87 € (ovh. 416,75 € ) sis. Alv. – Trotecin verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*