UUTUUS 360° rotaatiolaser BD8A – projisoi 4 x 360° vaaka- ja pystysuoraa laserlinjaa tarkkaan kohdistukseen ja asennukseen

Pienyrittäjät ja asentajat tietävät: Hyvä ja nopea työ on jatkuvasti kysytympää. Uusi 360° rotaatiolaser BD8A on siksi oikea valinta. Laite mahdollistaa napin painalluksella 2 x 360° vaakasuoran ja 2 x 360° pystysuoran linjan projisoinnin. Sitä käyttämällä kiinnität helpommin seinälaatat suoraan linjaan, rajaat maalit suoraan ja ripustat kaapit tarkasti. Tulppien reikien poraaminen tarkasti samalle korkeudelle sujuu helposti, samoin kaiteen asentaminen porrasaskelmien suuntaisesti. Jotta kuulet myös vastaisuudessa: ”Upeaa, erinomainen tulos!”

Yksittäinen sytytettävät vaaka- ja pystysuorat laserlinjat

Käytännössä kaikissa koristelu- ja asennustöissä tarvitaan suurta tarkkuutta. Onnistuu uudella rotaatiolaserillamme. 360° rotaatiolaser BD8A heijastaa napin painalluksella sytytettäviä vihreitä yksittäisiä tai ristilinjoja seinälle, kattoon ja lattiaan. Kaikille neljälle seinälle! Yksittäisiä vaaka- ja pystysuoria laserlinjoja voidaan yhdistellä vapaasi. Vaaitat samanaikaisesti vaaka- ja pystysuoraan – ja tehostat työskentelyä.

Nopeasti ja virheettömästi säädetty

BD8A:n itsevakaavat laserit tasaavat alustan enintään 3,5° kallistuman täysin automaattisesti. Laite vakaa itsensä sekunneissa virran kytkemisen jälkeen. Jos suuret epätasaisuudet tai likaisuus estävä itsevakaamisen, laserlinjat vilkkuvat.

Intuitiivinen käyttö – kestävä rakenne

BD8A on intuitiivinen ja helppo käyttää: Kaikki toiminnot aktivoidaan neljällä painikkeella. Ristilinjalaser painaa 750 g, ja sen tukeva 2-komponenttikotelo on valmistettu kovamuovista/kumista.

Käytössä aina täysi teho litium-ioniakkutekniikalla

Akkukäyttöinen mittalaite on erittäin helppo kuljettaa ja heti käyttövalmis. Toimitukseen sisältyvistä kahdesta täyteen ladatusta 3,7 V:n 18650-litium-ioniakusta (4 000 mAh) riittää virtaa jopa 12 tunniksi. Integroidut akkuparistot ladataan mukana toimitettavalla USB-C-kaapelilla.

Monipuoliset varusteet heti käyttöön

  • kestävässä kuljetuslaukussa sisäpehmusteet
  • monipuolisesti säädettävä magneettipidike, mukana vesivaaka
  • kaikkiin asentoihin säädettävä ja radiaalisesti hienosäädettävä pienoisjalusta, jossa integroitu vesivaaka
  • asennusalusta mittalaitteen korkeuden lisäämiseen
  • adapterilevy asennukseen keskelle jalustaa
  • 2 x 3,7 V litiumioniakkuparistoa
  • USB-C-kaapeli litiumioniakun lataamisen
  • käyttöopas

Neljä erityisen hyvää etua:

  • 4 risti- ja yksittäislinjan projisointi (2 x 360° vaakasuora, 2 x 360° pystysuora)
  • kirkkaat laserlinjat projisoidaan jopa 30 m:n etäisyydelle
  • itsevakaava rotaatiolaser
  • suuri tarkkuus ± 1,5 mm / 5 m (kallistus 0°)

360° rotaatiolaser BD8A – Trotecin mittalaitelaatu ammattikäyttäjille

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään 360° rotaatiolaser BD8A hintaan 354,23 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 30

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*