UUTTA True-RMS-pihtivirtamittari BE42 kosketuksettomaan tasa- ja vaihtojännitteen sekä vaihtovirran mittaukseen – vihdoin saatavama

Hyvä uutinen sähköasentajille ja huoltoteknikoille: Uusi pihtiampeerimittari BE42 on nyt saatavana. Supertarkan ammattikäyttöön tarkoitetut ominaisuudet täyttävät käyttäjien toiveet: Yleismittalaitteella voi mitata tasa- ja vaihtojännitteen, vaihtovirran, vastuksen ja tarkasta virtapiirien, varokkeiden ja koskettimien jatkuvuuden. Troteci True-RMS-pihtivirtamittari peittoaa monipuolisilla työtä helpottavilla mukavilla ominaisuuksillaan perinteiset yleismittarit.

Pihtivirtamittarilla BE42 voi t mitata erittäin tarkasti teollisuuden ja talotekniikan järjestelmien todelliset arvot myös ahtaista kytkentäkaapeista – tarvitsematta katkaista virtapiiriä. Tarkastukset ja huollot sujuvat erittäin tehokkaasti – ja monipuolisilla ominaisuuksilla myös erityisen mukavasti: HOLD-toiminto, MAX-näyttö, pariston varaustilan ilmaisin, varoitus mittausalueen ylityksestä sekä työkohteen kattavasti valaiseva LED – tässä vain murto-osa kaikista varusteista ja ominaisuuksista!

Näin se käy

Kompaktilla ja ergononomisesti optimoidulla pihtivirtamittarilla BE42 voidaan mitata täysin koskettamatta vaihtovirran voimakkuudeet 400 A:iin asti sekä vaihto- ja tasajännitteet 600 V:iin asti. NCV-mittausta käytettäessä (jännitteen tunnistus koskettamatta) punainen NCV-LED syttyy heti, kun anturi tunnistaa vaihtojännitteen (min. 110 V~). Kaikki mittaustulokset näytetään taustavalaistussa LCD-näytössä.

Näyttö ja kaikki käyttöön tarvittavat elementit sekä kapea, leveäksi avautuva pihti kevyesti toimivine avausvipuineen on suunniteltu mukavaan käyttöön yhdellä kädellä. Mittaustapa valitaan mukavasti ja helposti käännettävällä katkaisimella. Automaattinen virran katkaisu säästää laitteen paristoa.

Pölytiiviin pihtivirtamittarin kotelointiluokka on IP40, ja sen iskuilta ja vaurioilta suojaava kumipinta estää luistamisen vahingossa, kun laitteen asettaa viettäville pinnoille. Kädessä pidettävän mittalaitteen BE42 mukana toimitetaan turvajohdot ja mittauskärjet sekä AAA-paristot.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • 4-merkkinen LCD-näyttö (suurin arvo 9999)
  • kestävä kumipinnoitettu kotelo
  • täyttää kaikki CAT III 600 V mukaiset turvallisuusvaatimukset
  • vaihtovirran mittaus 400 A:iin asti

BE42 True RMS -pihtivirtamittari – edullista merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään uusi True RMS -pihtivirtamittari BE42 ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 83,30 €, nyt vain 49,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*