UUSI Jatkopistorasiat PVP3 ja PVP6: 3-/6-osaiset jatkpistorasiat ulkokäyttöön ja kosteisiin tiloihin, itsestään sulkeutuvat suojakannet

Kestävien PVP3- ja PVP6-jatkopistorasioiden tunnettu Trotec-laatu mahdollistavat sähkön turvallisen käytön myös ulkona – kostealla työmaalla, maatilalla tai sateen kastelemassa kotipuutarhassa. Voit kolmin- tai kuusinkertaistaa liitettävien sähkölaitteiden määrän, joiden teho on enintään 3,5 kW. Itsestään sulkeutuvat suojakannet estävät roiskeveden ja hiukkasten tunkeutumisen pistorasioihin, joiden kotelointiluokka on IP44. Ja mikä parasta: Keskelle sijoitetulla katkaisijalla voit kytkeä tai katkaista kaikkien pistorasioiden virran samanaikaisesti.

Ulkona tai kosteissa ympäristöissä käytettävien jatkopistorasioiden on täytettävä suuret laatu- ja turvallisuusvaatimukset. Kylmää ja lämpöä kestävät PVP-sarjan Trotec-jatkopistorasiat ovat turvallisia kaikissa työympäristöissä -5 °C–35 °C lämpötiloissa. Jatkpistorasiat PVP3 ja PVP6 ovat täydellinen ratkaisu, kun tarviset sähkötyökaluille virtaa nopeasti ja helposti. Kestävinä ja roiskevesisuojattuina ne soveltuvat ihanteellisesti ajoittaiseen ulkokäyttöön – työmaalla, maatilalla tai puutarhassa.

Näin se toimii

Jatkopistorasioissa PVP3 ja PVP6 on itsestään sulkeutuvat, kumitiivisteelliset suojakannet, jotka estävät varmasti yli millimetrin kokoisten hiukkasten sekä kosteuden ja vesiroiskeiden tunkeutumisen sisään. Liitäntöjen asento on 45°, joten suuretkin verkkolaitteiden pistokkeet mahtuvat optimaalisesti ja helposti vierekkäin pistorasioihin.

Keskelle sijoitetulla keinukatkaisijalla katkaiset sähkölaitteiden virran helposti hankalissakin paikoissa. Kun työ on tehty, käännä katkaisija toiseen asentoon, ja voit olla varma, että liitetyt laitteet eivät kuluta sähköä ’salaa’. Punainen LED palaa, kun virta on kytketty. Katkaisijassa on luonnollisesti vesitiivis suojus.

Kaksi metriä pitkä kevyt kumikaapeli on erityisesti vetokuormitusta ja mekaanista rasitusta kestävä, ja ulottuvuus on riittävä. Kolminenjohtiminen hienosäikeinen kaapelityyyppi H05RR-F 3G1.5 (kumivaippakaapeli) soveltuu käyttöön kuivissa ja kosteissa tiloissa, suojautuilla ulkoalueilla ja tilapäisesti ulkona. Kestäviä ja laatumateriaalista valmistettuja jatkopistorasioita voidaan käyttää -5 °C–35 °C lämpötiloissa.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • jatkopistorasian enimmäisliitäntäteho on 3500 wattia
  • kompakti rakenne sopii jokaiselle työpöydälle ja työkalulaukkuun
  • Itsestään sulkeutuvat suojakannet estävät roiskeveden ja hiukkasten (>1 mm) tunkeutumisen pistorasioihin, joiden kotelointiluokka on IP44
  • valaistu katkaisija katkaisee kaikkien laitteiden virran kertapainalluksella

Jatkopistorasia PVP3 ja PVP6 – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jatkopistorasia PVP3 ja/tai PVP6 jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme:

sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 17

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*