UUTTA Terassilämmitin IRS 1200 E: ei enää koskaan kylmiä jalkoja terassin tai parvekkeen pöydän alla miellyttävän 360°-lämmön ansiosta – viimein saatavana

Päivä päivältä on hieman vähemmän kylmä. Niinpä terassi ja parveke suorastaan kutsuvat meitä ulos joka päivä. Mutta viimeistään, kun kylmyys hiipii hitaasti jalkojasi pitkin ylöspäin, ulkona istuminen ei enää olekaan niin hauskaa. Tästä syystä terassinlämmitin IRS 1200 E onkin saatavana juuri kreivin aikaan: kompakti 360° säteilevä laite lämmittää kätevän, vain 65 cm:n, korkeutensa ansiosta juuri sopivasti pöydän alla – myös kylminä ”talvi on päättänytkin palata” -päivinä. Istuinryhmän viereen sijoitettuna lämmitin säteilee miellyttävää lämpöä juuri sopivasti istumakorkeudelle. Ei enää koskaan kylmiä jalkoja!

Kompakti ja sateenkestävä kantokahvalla varustettu pikalämmitin pääsee oikeuksiinsa terassilla, parvekkeella, puutarhassa tai vaikka ravintolan sisäpihalla, joissa tarvitaan nopeaa lämpöä ilman esilämmitystä. IRS 1200 E:n 1 200 watin lämmitystehon ansiosta voit nauttia raikkaasta ilmasta terassillasi tai parvekkeellasi ympäri vuoden, myös kylminä päivinä. Ja ilman kylmiä jalkoja. Sinun ei tarvitse kuin pystyttää laite haluamaasi paikkaan, liittää 1,8 metrin virtajohto pistorasiaan – ja voit jo nauttia miellyttävästä infrapunalämmöstä ihollasi.

Näin se toimii

Kostealla säällä, äkillisellä sateella tai pölyllä ei ole mahdollisuuksia kestävää IRS 1200 E -lämmitintä vastaan. Laadukas alumiinirunko, jonka kotelointiluokka on IP55, suojaa pölyltä, vesiroiskeilta ja vesisuihkuilta, joten lämmitin sopii kotiterassin lisäksi esimerkiksi ravintoloiden, baarien, hotellien ja kylpylöiden tai lomakeskusten kattamattomiin ulkotiloihin.

Jotta sinä tai vieraasti voitte nauttia oleskelusta ulkona häikäistymättä ja ilman häiritsevää punaista valoa, infrapunalämmittimessä on pitkäikäinen Low Glare -infrapunaputki. Se säteilee 80 % vähemmän valoa, mutta lämpöteho on yhtä suuri. Vähäisempi punaisen valon osuus luon mukavan kynttilänvaloilmapiirin – optimaalinen kodikkaan lämpöisiin iltoihin tähtikirkkaan taivaan alla.

Safety first: Integroitu kallistuskatkaisin sammuttaa tukevasti seisovan lämmittimen IRS 1200 E automaattisesti, jos se kaatuu vahingossa. Laitetta ympäröivä veluuripintainen suojaritilä estää kuumien putkien suoran koskettamisen ja estää siten palovammojen vaaran. Siirrettävän lämmittimen kätevä kantokahva helpottaa ja nopeuttaa siirtämistä käyttöpaikasta toiseen – myös lämpimänä.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • infrapunalämpöä ilman esilämmitystä
  • tasainen lämmön jakautuminen (360°)
  • lämpöteho 1200 wattia
  • Laadukkaat Low Glare Carbon -infrapunaputket lämmittävät häikäisemättä – paloaika noin 5500 tuntia, 80 % vähemmän valoa

Terassilämmitin IRS 1200 E – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään terassilämmitin IRS 1200 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 208,34 €, nyt vai 99,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*