UUTTA Spot-ilmanjäähdytin PT 5300 SP: tarjoaa pistemäistä siirrettävää jäähdytystä, jotta sinä ja työntekijäsi voitte pitää päänne kylmänä myös lämpöstressin yllättäessä.

’Lämpöstressi’ johtuu yhä kuumemmista kesistä ja usein myös modernien jäähdytysmahdollisuuksien puutteesta työpaikoilla. Puhumattakaan käsityö- ja teollisuusyrityksistä, joissa lämpö on käytännössä työn edellytys. Liiallisen lämpökuormituksen seuraukset voivat olla merkittäviä, sillä se voi aiheuttaa kehon säätelyjärjestelmän häiriöitä ja verenkiertohäiriöitä. Siksi siirrettävä spot-ilmanjäähdytin PT 5300 SP on tervetullut ratkaisu kaikkialla, missä liian korkeat ympäristön lämpötilat aiheuttavat ongelmia ihmisille ja koneille. Ja mikä parasta: Kolmen erillisen kylmäilmalinjan ansiosta se myös tarjoaa välitöntä jäähdytystä kolmeen suuntaan samanaikaisesti.

5,3 kW:n jäähdytystehonsa ja jopa 800 m³/h ilmamääränsä ansiosta PT 5300 SP tarjoaa välitöntä jäähdytystä juuri sinne, missä sitä tarvitset. Koska spot-ilmanjäähdytin on varustettu kolmella erillisellä jäähdytysilmalinjalla, voit helposti jakaa kylmän ilman virtauksen eri suuntiin. Sillä kaikkia kolmea kylmäilmakanavaa voidaan kallistaa 150 astetta ja kääntää 360 astetta tarkkaa jäähdytystä varten. PT 5300 SP on todellinen monitoimi-ilmanjäähdytin, ja voit käyttää sitä sekä pistemäiseen tai huoneilman jäähdytykseen että ilmanvaihtoon tai ilmankuivaukseen. Kytke laite päälle ja ala jäähdyttää – spot-ilmanjäähdytin on heti käyttövalmis ilman asennuksen valmisteluja.

Näin se toimii

Spot-ilmanjäähdytin PT 5300 SP tarjoaa neljän eri käyttömahdollisuuden ansiosta erittäin monipuoliset käyttökohteet. Tämän monipuolisuuden ansiosta laitetta voidaan käyttää yksittäisten työalueiden tai koneiden ja laitteiston osien, palvelin- ja verkkolaitetilojen, tilaisuuksien kohdemaiseen, hitsaustöiden tai ravintoloiden tehokkaaseen jäähdyttämiseen. Käyttötilat voit konfiguroida helposti ja intuitiivisesti suuren käyttökentän avulla.

  1. Huoneilman jäähdytys: Integroitu termostaatti säätelee automaattisesti jäähdytysilman syöttöä määritetyn huoneenlämpötilan perusteella ja jäähdyttää huonetta, kunnes ennalta valittu tavoitelämpötila on saavutettu.
  2. Pistejäähdytys: Tämä pistemäinen jäähdytystoiminto toteutetaan kolmella säädettävällä kylmäilmalinjalla. Ympäristön lämpötilaa ei oteta huomioon, vaan haluttu puhalluslämpötila syötetään termostaatin kautta. Näin laite voidaan sijoittaa viereiseen huoneeseen, jolloin kylmää ilmaa voidaan syöttää kohteeseen liitettyjen ilmankuljetusletkujen kautta.
  3. Tuuletustoiminto: Juuri sopiva, kun ilman jäähdytystä ei tarvita, mutta kaiva tuulettimeen perustuvaa ilmanraikastusta. Energian säästämiseksi kompressori kytketään pois päältä, mutta puhallintoiminnot ovat edelleen käytettävissä.
  4. Ilmankuivaustoiminto: Spot-ilmanjäähdyttimellä on jäähdyttävä vaikutus myös huoneen kohdennetun ilmankuivauksen aikana, mutta tuulettimen teho on kuristettu minimiin.

PT 5300 SP:n käyttökentästä voit myös käyttää ajastintoimintoa, jolla voit asettaa spot-ilmanjäähdyttimelle automaattiset käynnistymis- tai sammumisajat. Lisäksi käyttökentässä on varoitusvalo, joka ilmoittaa täydestä kondenssivesisäiliöstä sekä häiriönäytöllä varustettu itsediagnoositoiminto.

Tarvittaessa lämpimän ilman ulostuloaukkoon voidaan liittää lisävarusteena saatava ilmankuljetusletku lämpimän ilman johtamiseksi ulos. Kondenssivesisäiliön säännöllisen manuaalisen tyhjennyksen sijaan laitteeseen voidaan vaihtoehtoisesti liittää lisävarusteena saatava kondenssivesiletku kondenssiveden automaattista tyhjennystä varten. PT 5300 SP:n teräsrakenne on kestää paljon, ja kompakti rakenne sekä tukevat kääntyvät pyörät helpottavat sen hallintaa ja siirtämistä.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • ilmastoinnin monitoimilaite huoneilman jäähdytykseen, pistemäiseen jäähdytykseen, tuuletukseen tai ilmankuivaukseen.
  • kolmikanavainen spot-ilmanjäähdytin kahdella erikseen säädettävällä kylmäilmalinjalla eri kohdealueita varten
  • heti käyttövalmis, sillä asennustöitä ei tarvita
  • ajastintoiminto käynnistymis- tai sammumisajan esivalitsemiseksi

Spot-ilmanjäähdytin PT 5300 SP – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään uusi spot-ilmanjäähdytin PT 5300 SP ajankohtaiseen tarjoushintaamme vain 4 333,80 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 23

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*