UUTTA Kaksoishiomakone PBGS 10-120 hiontaan, kiillotukseen, katkaisuun, jyrsintään ja kaiverrukseen – mukana joustava akseli ja 100-osainen tarvikesarja.

Tässä tulee täydellinen monitoimityökalu lukemattomiin hionta- ja kiillotustöihin ammattilaisen verstaassa tai askarteluhuoneessa: Kompakti 120 watin kaksoishiomakone PBGS 10-120 yhdistetyllä hioma-ja kiillotuslaikalla. Käytä sitä tylsiksi käyneiden työkalujen, kuten porien, jyrsinterien, leikkuuterien, saksien tai veitsien terien teroittamiseen tai pintojen viimeiseen upeaan kiillotukseen. Yhdessä taipuisan akselin ja kattavan 100-osaisen tarvikesarjan kanssa onnistut vaivattomasti sekä erityisen tarkassa jyrsinnässä että taiteellisessa kaiverrustyössä lasiin, keramiikkaan tai nahkaan.

PBGS 10-120 -kaksoishiomakone hallitsee kaiken tämän ja paljon muutakin säädettävän työstönopeutensa (0–11 500 min‑1) ansiosta. Myös katkaisutyöt ja ruostekohtien poistaminen sujuvat vaivattomasti voimakkaan käyttöakselin ansiosta. Voit helposti teroittaa käytännössä minkä tahansa tylsäksi käyneen työkalun esiasennetulla hiomalaikalla (karkeus 120) ja kiillottaa sen sitten kiiltäväksi valmiiksi kiinnitetyllä kiillotuslaikalla (karkeus 400). Ainoa edellytys: Koneelle on tarjottava tukeva jalusta, jossa tärinä on mahdollisimman vähäistä – ja sitten voitkin kiillottaa, hioa, teroittaa, poistaa purseet, kaivertaa, leikata ja jyrsiä sydämesi kyllyydestä …

Näin se toimii

Kaksoishiomakone PBGS 10-120 takaa aina turvallisen työskentelyn ilman kipinöintiä sivulta suljettujen suojusten ja hiomakivien edessä olevien kahden kääntyvän suojalevyn ansiosta. Työkappaleen kannattimet voidaan säätää kätevästi kulloiseenkin käyttösovellukseen tai työkappaleeseen sopiviksi pyälletyn ruuvin avulla. Laitteen tukevaan pohjaan on integroitu neljä kumijalkaa, jotka takaavat liukumattoman ja tärinättömän asennon. Jotta voisit ruuvata PBGS 10-120 -kaksoishiomakoneen työpenkkiin tai työpöytään, laitteeseen on jo kiinnitetty pohjalevy, jossa on valmiiksi poratut reiät. Hiomakone voidaan myös kiinnittää väliaikaisesti ruuvipenkkiin tai telineeseen, niin että sen käyttäminen itsenäisesti seisovana laitteena on myöskin mahdollista. Koneen tukevan asennon ja mahdollisimman vähäisen tärinän syntymisen tulee aina olla taattuna.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • 120 W:n kaksoishiomakone, jossa on hioma-/kiillotuskiekko (Ø 75 mm) karkea- ja hienohiontaan
  • joustava akseli (1 m) tarkkuutta vaativaan työskentelyyn pyörivillä työkaluilla
  • portaattomasti säädettävä kierrosluku (0–11 500 min‑1)
  • kääntyvät suojukset suojaksi lentäviltä kipinöiltä

100 osan tarvikesarja tarkemmin

Kaksoishiomakoneen PBGS 10-120 100-osainen tarvikesarja sisältää sopivan työkalun lukemattomiin käyttötarkoituksiin:

leikkaus / katkaisu

12 katkaisulaikkaa
Lasikuituvahvisteisesta materiaalista valmistetuilla katkaisulaikoilla voidaan leikata tarkasti ohutta puuta, metallilevyjä tai muovia. Niillä voidaan katkaista myös ohuita ulostyöntyviä ruuveja tai nauloja.

hionta / teroitus

40 hiomalaikkaa
Hiomalaikat on valmistettu erityisen kestävästä materiaalista. Ne sopivat erinomaisesti puutöihin tai metallin tai muovin hiontaan.

10 hiomanauhaa
Hiomanauhoilla voidaan käsitellä luotettavasti erilaisia materiaaleja, kuten kovaa ja pehmeää puuta, metallia ja lasikuitua, ahtaissakin tiloissa – esimerkiksi myös sisä- ja ulkopuolelta pyöristettyjen kulmien silottamiseksi. Hiomanauha asetetaan yksinkertaisesti vastaavaan hiomanauhan kiinnityskaraan (sisältyy sarjaan).

10 hiomapäätä (korundi/alumiinioksidi)
Korkealaatuiset korundista tai alumiinioksidista valmistetut hiomapäät kestävät erinomaisesti kovaakin materiaalia. Ne soveltuvat erinomaisesti kiven, keramiikan tai erilaisten metallien hiontaan, teroitukseen, tasoitukseen ja purseenpoistoon.

1 hiomakivi
Suorakulmaista korundihiomakiveä käytetään terien teroittamiseen tai laattojen, lasin tai kaakeleiden reunojen purseenpoistoon.

kiillotus / puhdistus / ruosteenpoisto

10 huopakiillotuspäätä
Huopakiillotuspäillä voit helposti puhdistaa useimmat metallit sekä puun, kiven, laatat, keramiikan, lasin, marmorin, graniitin ja muovin. Ne poistavat pölyn luotettavasti pienimmistäkin raoista, ja saavat esimerkiksi vanhat, himmeät korut kiiltämään uudessa loistossa.

1 kiillotustahna
Suosittelemme käyttämään kiillotustahnaa metalli- ja muovipintojen tehokkaaseen kiillotukseen huopa- tai tekstiilipäillä. Tämä poistaa hapettumiskalvon ja voi myös poistaa pinnan pienet viat.

3 messinkiharjaa
Messinkilankaharjat ovat pehmeämpiä kuin ruostumattomasta teräksestä valmistetut harjat, ja ne puhdistavat hellävaraisesti pehmeiden metallien, kuten kullan, kuparin tai messingin, pinnata – tällaisia ovat korujen ja asusteiden lisäksi myös ovenkahvat, tietyt auton osat ja sähkökontaktit.

4 puhdistusharjaa
Erilaiset puhdistuspäät puhdistavat erityisen tehokkaasti muun muassa vaikeasti saavutettavissa olevat raot.

jyrsintä / kaiverrus

3 jyrsintä / 2 timanttikärkistä kaiverrinta
Hiiliteräksestä valmistetut jyrsimet, joissa on suora urakierre, pallopää ja kartio, soveltuvat tasaiseen uritukseen tai aukkojen jyrsintään sekä kovertamiseen ja onteloiden jyrsintään. Mukana on 2 timanttikärkistä kaiverruskärkeä karkeampiin ja erittäin hienoihin kaiverrustöihin. Kaiverruskärkiä voidaan käyttää puusta, keramiikasta, lasista, metallista, nahasta ja muista materiaaleista valmistettuihin materiaaleihin.

työkalun vaihto

2 kiinnityskaraa hiomanauhoille
Kiinnityskaroja käytetään hiomanauhojen kiinnittämiseen.

2 kiinnityskaraa katkaisu-/hiomalaikoille, kiillotushuovalle
Kiinnityskaroja käytetään huopa- ja tekstiilikiillotuspäiden sekä katkaisu- ja hiomalaikkojen kiinnitykseen.

3 kiristysholkkia
Sarjaan sisältyy 3 kiristysholkkia muiden työkalun lisälaitteiden käyttämiseksi.

1 x kiristysavain
Työkalujen lisälaitteiden nopeaa vaihtamista varten sarjaan sisältyy yleiskiristysavain tavanomaisille monitoimityökaluille.

Sisältää taipuisan akselin ja säilytyslaatikon

1 taipuisa akseli, 1 metri (lisälaite)
Jotta myös paljon sorminäppäryyttä vaativat tarkkuustyöt sujuvat hyvin, toimitukseen sisältyy kätevä taipuisa akseli. Sillä työkalun kärkeä voidaan ohjata yhdellä kädellä kynän tapaan.

1 säilytyslaatikko
Kätevän puisen säilytyslaatikon ansiosta kaikki työkalun lisälaitteet ja tarvikkeet ovat aina käden ulottuvilla ja siististi tallessa.

Kaksoishiomakone PBGS 10-120 – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa jo tänään uusi monitoimityökalu PBGS 10-120 ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 62,47 €, nyt vain 34,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Kaksoishiomakoneen PBGS 10-120 toimitukseen sisältyy 1 x Ø 75 mm hiomalaikka K120, 1 x Ø 75 mm kiillotuslaikka K400, taipuisa akseli pyöriville työkaluille (1 m) ja 100-osainen tarvikesarja kätevässä puulaatikossa siistiin säilytykseen.

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 37

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*