Ilmankuivain TTK 75 ECO yrityskäyttöön – erityisen taloudellinen ratkaisu tyypillisiin kuivaussovelluksiin on jälleen saatavana!

Yrityskäytön tyypillisiä kuivaustehtäviä, joissa vankkarakenteinen TTK 75 ECO -ilmankuivain pääsee oikeuksiinsa, ovat esimerkiksi ammattimainen vesivahinkojen korjaaminen ja rakennusten kuivaus. Tällaisissa kohteissa tämä kompakti ja tehokas TTK-ECO -sarjan laite vakuuttaa testatuilla ominaisuuksillaan. Automaattisen kuumakaasusulatuksen ansiosta laitetta voidaan käyttää myös alhaisissa lämpötiloissa lämmittämättömissä tiloissa, ja ulkoinen kondenssiveden poisto mahdollistaa myös pidempään jatkuvan käytön ilman valvontaa. Ja mikä parasta: Se on jälleen saatavana – joten tartu tilaisuuteen!  

Kun olet kuljettanut TTK 75 ECO:n käyttöpaikkaan,sinun ei tarvitse kuin käynnistää se, siinä kaikki. Ilmankuivain poistaa huoneilmasta välittömästi vaikuttavan määrän kosteutta ja pitää näin jopa 45 m²:n suuruiset huoneet luotettavasti kuivina jopa 20 litran päivittäisellä kuivauskapasiteetillaan. Optimaalinen ratkaisu tilojen käden käänteessä tapahtuvaan optimaaliseen ja vaivattomaan kosteudenpoistoon, esimerkiksi vesivahinkojen korjaamiseksi tai rakennusten runkojen kuivaamiseksi. Tämä vähentää huomattavasti homeen muodostumisen riskiä samalla kun rakennushankkeissa vaadittavista kuivausprosesseista johtuvat suuret viivästykset voidaan sulkea pois.

Edut yhdellä silmäyksellä – ammattimaiseen käyttöön tarkoitettu ilmankuivain TTK 75 ECO …

  • poistaa jopa 20 litraa kosteutta päivässä ja vakuuttaa myös automaattisella kuumakaasusulatuksellaan. Näin voit luottaa TTK 75 ECO:n kuivaustehoon myös lämmittämättömissä tiloissa 5 °C:n lämpötilaan asti.
  • on varustettu kestävällä teräsrakenteella. Tämä ammattimainen ilmankuivain pärjää erinomaisesti myös vaativissa työmaaympäristöissä.
  • on erityisen helppo ja kätevä kuljettaa tehokkaan kiertomäntäkompressorinsa ansiosta, jonka ansiosta laitetta voidaan säilyttää missä tahansa asennossa. Kaapelipidikkeet sekä upotettava metallinen kantokahva helpottavat lisäksi matkaa seuraavaan käyttöpaikkaan.
  • sisältää ulkoisen kondensaatin poistoliitännän. Laite soveltuu siten täydellisesti pitkäaikaiseen kuivaukseen ilman valvontaa. Kestoaika voidaan mitata tarkasti integroidulla käyntituntilaskurilla.
  • vakuuttaa myös monilla muilla ominaisuuksilla, kuten pestävällä ilmansuodattimella, täyden vesisäiliön varoitusvalolla ja automaattisella ylitäyttösuojalla.
  • antaa kylmäaineena käytetyn propaanin (R290) ansiosta oman arvokkaan panoksensa ilmastonsuojeluun. Toisin kuin synteettiset kylmäaineet ympäristöystävällinen propaani ei vahingoita otsonikerrosta (ODP=0) eikä sen kasvihuonevaikutus ole merkittävä (GWP=3).

Ilmankuivain TTK 75 ECO ammattikäyttöön – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään yrityskäyttöön suunniteltu ilmankuivain TTK 75 ECO ajankohtaiseen tarjoushintaamme, vain 427,80 € sis.alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*