UUTTA Kaapelikela PVD1EU – monipuoliseen käyttöön sisällä ja ulkona, optimaalinen kotiin, pihalle tai verstaaseen

Älä vie sähkötyökalujasi pistorasian luo. Vaan virta sähkötyökaluillesi. Uusi kaapelikela PVD1EU antaa täyden liikkumisvapauden – kun käytät sähkökäyttöistä pensasleikkuria puutarhasta, kunnostat kotona tai puuhaat verstaassa.  PVD1EU on tehokas, kompakti ja kevyt – ja 20 metriä pitkä kaapeli ulottuu pitkälle. Kaapelikela on erittäin lujarakenteinen, valmistettu laadukkaasta muovista, ja sen kotelointiluokka IP44 on roiskeveden pitävä.

EU-standardin mukaista kaapelikelaa PVD1EU voi käyttää useimmissa Euroopan maissa. Kun kaapeli on purettu kelalta, neljään yksittäin vaihdettavaan sukopistorasiaan voidaan liittää sähkölaitteita, joiden teho on yhteensä enintään 3,2 kW. Jokaisessa roiskevedeltä ja yli 1 millimetrin kokoisten hiukkasten tunkeutumiselta suojatussa pistorasiassa on tiivistereuna ja jousen voimalla sulkeutuva suojakansi. Kaapelikelaan voidaan liittää ongelmitta CEE-standardien 7/4, 7/7, 7/16 ja 7/17 pistokkeita C ja F.

Näin se toimii

PVD1EU:n ihanteellisesti sijoitettu kahva helpottaa kantamista ja jalat pitävät kelan tukevasti pystyssä. Pistokkeelle on turvallinen säilytyspaikka kuljetuksen tai varastoinnin ajaksi, eikä auki rullautuva kaapeli kompastuta, sillä pyörimistä voi säätää jarrulla tai kelan voi lukita haluamaansa asentoon.

Kaapelikelassa on erittäin luja kampi, joten 20 metriä pitkän kaapelin voi purkaa vaivattomasi auki kelalta tai kelata takaisin käytön jälkeen. Kaapelikela PVD1EU on erittäin turvallinen, sillä siinä on lämpösuojakatkaisija, tehostettu kosketussuojaus ja joustava jarrujärjestelmä, joka hidastaa kelan pyörimistä.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • ergonominen kahva, tukevat jalat
  • lämpösuojakatkaisijan lisäturva
  • neljässä sukopistorasiassa IP44 tiivistereuna ja itsestään sulkeutuvat suojakannet 16 A, 230 V
  • turvallisuutta lisäävä lämpösuojakatkaisija ja tehostettu kosketussuoja

Kaapelikela PVD1EU – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa jo tänään uusi Kaapelikela PVD1EU, 20 metrin kaapeli ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 83,30 €, nyt vain 39,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 13

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*