3-in-1monitoimihiomakone PMSS 11-220 on kolme laitetta yhdessä: tasohiomakone, deltahionakone ja epäkeskohiomakone – vihdoin saatavana!

Maalla ja vedessä kulkeva auto? Sellaisia on jo! Mutta joka myös lentäisi? Vaatii vielä aikaa. Siihen asti kannattaa tarkastella 3-in-1-monitoimihiomakonetta PMSS 11-220, jollainen on jo todellisuutta. Voi sitä käyttää valinnaisesti taso-, delta- tai epäkeskohiomakoneena. Voit muuttaa monitaiturin erittäin helposti tarpeitasi vastaavaksi hiomakoneeksi. Ja mikä parasta: Saat kolme hiomakonetta – vainn yhden hinnalla. Päätä siis nopeasti, kun PMSS 11-220 on vihdoin saatavana!

Tehokas ja joustava 3-in-1-monitoimihiomakone PMSS 11-220 on optimaalinen vaihtoehto lukuisiin tigen hiontatarpeisiin. Maalin poistamisesta suurilta pinnoilta, kulmien hionnasta tarkasti reunoja pitkin pintojen kiillottmiseen. Saat aidosta monitoimityökalusta PMSS 11-220 täysipanoisen taso-, delta- tai epäkeskohiomakoneen vaihtamalla helposti jonkun kolmesta mukana toimitetusta hiomalevystä. Voimakas 200 W:n moottori toimii aina yhtä tehokkaasti käyttötavasta riippumatta.

Etusi yhdellä silmäyksellä – 3-in-1-monitoimihomakone PMSS 11-220…

  • Moottori mahdollistaa tasaisena pysyvän tehon myös kuormitettuna ja portaattoman nopeuden valinnan 14 000 värähdyksestä 24 000 värähdykseen minuutissa.
  • mukana toimitetaan kolme vaihdettavaa hiomalevyä, joten laite sopii optimaalisesti käytännössä kaikkeen hiontaan. Kaikissa hiomalevyissä on tarrakiinnitys, joka helpottaa vaihtoa ja pitää hioma-arkit varmasti paikoillaan. Joka tarkoitukseen sopiva hiomapaperi voidaan kiinnittää nopeasti ilman työkaluja.
  • Tasohiomalevyssä on lisäksi tarrattomien hiomapaperien vaihtoa ilman työkaluja helpottava kiinnitysjärjestelmä.
  • On mukana helppo suuria pintoja käsiteltäessä, sillä laitteen painopiste on ihanteellinen. Pääkahvassa on kumitettu Softgrip-osa, josta saa pitävän otteen, ja varman kahden käden työskentelyn mahdollista ohjausnuppi. Etunupissa on myös värähtelytaajuuden säätöpyörä hyvin käsillä nopeuden sovittamiseksi materiaalin mukaan.
  • Monitoimihiomakone tarjoaa kaksi mahdollisuutta pitää työpaikka pölyttömänä. Tukevan pölynkeruukotelon suodattimineen voi kiinnittää pikalukoilla laitteeseen ja irrottaa helposti tyhjennettäväksi. Laitteeseen voi liittää ulkoisen pölyn poistoimun – kaikki liitäntävarusteet sekä pölynkeruukotelo sisältyvät vakiotoimitukseen.
  • Hiomalevyjen suuret pinnat verrattuna markkinoiden muihin hiomalaitteisiin. Merkittävä lisäetu nopeuttaa merkittävästi työskentelyä. Toimitukseen sisältyy muuten karkea (80) ja hieno (240) hiomapaperi – jokaiselle hiomalevylle!

3 in 1 -monitoimihiomakone PMSS 11-220 – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa 3 in 1 -monitoimihiomakone PMSS 11-220 jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 52,06 €, nyt vain 39,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

PMSS 11-220 toimitetaan laukussa, mukana pölynkeruukotelon, ulkoisen poistoimun sovitin, tasohiomalevy, epäkeskohiomalevy, deltahiomalevy ja kaksi hiomapaperiarkkia per levy (80 ja 240).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*