UUTTA Ilmanjäähdytin ja lämpöpuhallin PAE 19 H: uhmaa kesällä helleaaltoja ja talvella kaasuongelmia 2 000 watin lämmitystehonsa ansiosta – vihdoinkin saatavana.

Olipa kyse sitten kesästä, talvesta tai siltä väliltä: vihdoin jälleen saatavana oleva ilmanjäähdytin ja lämpöpuhallin PAE 19 H hemmottelee sinua erinomaisella jäähdytyksen, lämmityksen, ilmankostutuksen ja virkistyksen yhdistelmällä ympäri vuoden, pitämällä olohuoneen ilmaston ja lämpötilan mukavuusalueella. Kesällä tämä käytännöllinen 4-in-1-monitoimilaite toimii raikkautta tuovana ilmanjäähdyttimenä ja talvella, kaikista kalliista kaasuongelmista huolimatta, tehokkaana ja samalla edullisena sähkökäyttöisenä lämpöpuhaltimena. Tuuletin syrjäyttää seisovan ilman raikkaalla tuulella ja ilmankostutin vähentää viimeistään seuraavana syksynä ilmassa kulkeutuvien virusten tartuttamisen vaaraa.

PAE 19 H -ilmanjäähdytin ja lämpöpuhallin, jossa on peräti neljä ilmastointitoimintoa, jäähdyttää, lämmittää, virkistää ja kostuttaa jopa 20 m²:n suuruiset sisätilat – mukavasti ja vaivattomasti vain yhdellä napin painalluksella, joko yhdistettyinä tai yksittäisinä toimintoina käyttökohteesta riippuen. Kolmen puhaltimen nopeutensa ja jopa 118 m³/h ilmantuottonsa ansiosta tämä monitoimilaite tarjoaa kesäkuukausina virkistävän viileän ilmavirran käyttötilassa ’ilmanjäähdytys’. Ja takaa kahdella lämmitystehollaan (jopa 2 000 wattia) tilassa ’lämmitys’ miellyttävän kotoisan lämpölähteen talvikuukausina – kaikista siihen mennessä mahdollisesti ilmaantuvista kaasuhuollon ongelmista huolimatta!

Näin se toimii

PAE 19 H:n toiminta perustuu kaikkien siirrettävien ilmanjäähdytinten tavoin luonnolliseen haihdutukseen – ilman kemikaaleja, sähköä syövää kompressoria ja häiritseviä poistoilmaletkuja. Ilmanjäähdytin käyttää hyväksi havaittua hunajakennotekniikkaa: Kennosuodatin tarjoaa veden kyllästämänä erityisen hyvät haihtumisominaisuudet, koska sen avoin rakenne jäähdyttää luonnollisesti sen läpi kulkevaa ilmaa. PAE 19 H haihduttaa 0,6 litraa tunnissa, joten 4 litran vesisäiliö riittää jäähdyttämiseen yli 6 tunnin ajan. Jäähdytystehoa voidaan myös lisätä mukana toimitetulla kylmävaraajalla tai jääpaloilla.

Laite on myös tehokas ilmankostutin, joka luo miellyttävän sisäilmapiirin. Koska kuiva lämmitysilma voi ärsyttää hengitysteitä, kuivattaa ihoa ja saada silmät punoittamaan, PAE 19 H huolehtii syksyllä ja talvella optimaalisesti kostutetuista tiloista jo edellä kuvatun suuren lämmitystehonsa lisäksi. Laite vaikuttaa ilmankostuttimena 0,6 l/h kostutustehollaan, joka pitää sisäilman kosteuden optimaalisella 40 – 60 % alueella. Hyvä tietää: Tässä ilmankosteudessa myös virusten lisääntymien sisäilmassa vähenee.

Mukavasti varustellun PAE 19 H -ilmanjäähdyttimen moderneja toimintoja ovat esimerkiksi ilman jäähdytys, termostaattiohjattu lämmitys, ilman raikastus, tuuletus, 3 puhaltimen nopeutta, kääntötoiminto, yötila ja 8 tunnin ajastin. Laitetta voidaan säätää selkeästä paneelista tai mukavasti kaukosäätimellä. Nopeaa siirtämistä varten 4-in-1-ilmanjäähdyttimessä on äänettömät, pehmeästi liikkuvat pyörät, jotka soveltuvat kaikilla alustoilla käytettäväksi, ergonominen kantokahva ja upotettu säilytyssyvennys infrapunakaukosäätimelle.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • 4-in-1-ilmanjäähdytin ja lämpöpuhallin: ilman jäähdytys, lämmitys, raikastus, kostutus
  • kaksi tehoporrasta (1400 W / 2000 W)
  • etukäteen valitun lämpötilan älykäs ja tehokas termostaattisäätö (22/29/36 °C)
  • hunajakennotekniikkaan perustuva luonnollinen ilmanjäähdytys

Aircooler PAE 19 H – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään ilmanjäähdytin PAE 19 H ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 312,55 €, nyt vain 199,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Mukana toimitetaan yksi kylmävaraaja ja infrapunakaukosäädin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*