Kondensaatiokuivain DH 25 S teollisuuskäyttöön: kompakti kuivauslaite, jonka päivittäinen kosteudenpoistokapasiteetti on jopa 40 litraa – jälleen saatavana

Jos haluat välttää home- ja korroosiovaurioita, estää kondenssiveden muodostumisen ja suojella rakenteita, tuotantotiloja ja varastoa kosteusvaurioilta, tarvitset todellista ammattilaista. Tehokas, luotettava, taloudellinen. Eli vihdoin jälleen saatavana olevan teollisen kondensaatiokuivaimen DH 25 S. Se vakuuttaa 40 litran päivittäisellä kuivauskapasiteetillaan. Luotettavalla kuumakaasusulatusautomatiikalla, joka takaa tehokkaan kuivanapidon myös alhaisissa lämpötiloissa. Sekä optimaalisella hinta-laatusuhteella. Valmiina sinua varten.

Kompaktin rakenteen ja tukevien jarrullisten pyörien ansiosta voit käyttää tätä tehokasta teollista kondensaatiokuivainta DH 25 S erityisen joustavasti esimerkiksi varastotilojen tai tuotantoympäristöjen kuivanapidossa. Kosteudensäätö tapahtuu tällöin joko kosteustasosta riippuvaisesti valitsemalla tavoitearvo sisäisestä hygrostaatista tai kosteudesta riippumattomassa jatkuvassa käytössä.

Edut yhdellä silmäyksellä – teollinen kondensaatiokuivain DH 25 S …

  • poistaa jopa 40 litraa kosteutta päivässä.
  • takaa luotettavalla kuumakaasusulatusautomatiikallaan tehokkaan kuivanapidon myös alhaisissa lämpötiloissa.
  • on erittäin taloudellinen ratkaisu, kun halutaan varmistaa kuiva ympäristön ilma herkille varastoitaville tavaroille tai välttää teollisuusprosesseissa kosteuden aiheuttamat vahingolliset seuraukset tuotteille, koneille ja rakennusten rakenteille.
  • antaa kylmäaineena käytetyn propaanin (R290) ansiosta oman arvokkaan panoksensa ilmastonsuojeluun. Toisin kuin synteettiset kylmäaineet ympäristöystävällinen propaani ei vahingoita otsonikerrosta (ODP=0) eikä sen kasvihuonevaikutus ole merkittävä (GWP=3).
  • on varustettu ajastintoiminnolla.
  • pidättää pölyn ja lian luotettavasti pestävän ilmansuodattimensa ansiosta.

Teollinen kondensaatiokuivain DH 25 S – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään teollinen kondensaatiokuivain DH 25 S ajankohtaiseen tarjoushintaamme, vain 1.109,80 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*