UUTTA Akkulaturi PBCS 4A LC-näytöllä 12 V:n auton ja moottoripyörän akuille – sis. Syöttötilan akunvaihtoon ilman tietojen menetystä

Tuttu juttu monille autoilijoille ja moottoripyöräilijöille: syksyn ja talven alhaiset lämpötilat, harvoin tapahtuva käyttö, lyhyet matkat ja ikä rasittavat akkua ja heikentävät sen suorituskykyä. Tällöin suosittelemme uutta kannettavaa akkulaturia PBCS 4A – mikroprosessoriohjattu monitoimilaturi, jossa on 4 ampeerin latausvirta, 10-vaiheinen lataussykli ja taustavalaistu LC-näyttö – 12 voltin akkujen (4–120 Ah) hoitamiseen, sillä se tarjoaa erinomaisen valikoiman ominaisuuksia. Olipa kyse pikalatauksesta, syväpurkautumisen jälkeisestä elvytyksestä tai kaikkien asetusten säilyttämisestä akkua vaihdettaessa.

Kehittyneestä akkuteknologiasta huolimatta syväpurkautuneet auton akut ovat edelleen yleisin syy auton vikaantumiseen – eikä lähellä ole aina naapuria, jolla on käynnistyskaapeli. Ylläpitolataustilan avulla PBCS 4A suojaa akkua syväpurkautumiselta ja varmistaa jatkuvasti ihanteellisen varaustilan. Tukee sekä ei-huoltovapaita että huoltovapaita 12 V:n akkuja, mukaan lukien märkäakut, kuten lyijyakut, Ca/Ca- ja EFB-akut, sekä geeli- ja AGM-akut. Modernien ajoneuvojen teknisesti kehittyneisiin ja tehokkaisiin akkuihin mukautettu laturi tarjoaa useita teknisiä suojaus- tai hoitomekanismeja ja takaa nopean ja hellävaraisen latauksen, niin että saavutetaan mahdollisimman pitkä akun käyttöikä täydellä teholla.

Näin se toimii

Yleiskäyttöisen PBCS 4A -akkulaturin avulla varmistat ajokalustosi luotettavuuden ja pidennät 12 V:n akkujen käyttöikää. Vältyt akkuongelmilta, epämiellyttävät ovat menneen talven lumia ja ajoneuvon tärkeät asetukset säilyvät, kun akku vaihdetaan. PBCS 4A:n älykäs mikroprosessoriohjaus valvoo jatkuvasti monivaiheista lataussykliä ja säätää sitä täysin automaattisesti tarpeen mukaan.

Turvallisuus on luonnollisesti etusijalla. Laturi on suojattu pölyltä ja vesisuihkuilta suojausluokan IP65 mukaisesti. PBCS 4A suojaa akkua luotettavasti ylilataukselta, eikä ongelmia synny, vaikka vahingossa liittäisit akun navat väärin, sillä integroitu virheelliseltä napaisuudelta suojaava toiminto estää oikosulut, kipinöinnin ja akun tai laturin vahingoittumisen. Liian alhainen tai korkea akun jännite ilmaistaan varoitusilmoituksella LC-näytössä.

PBCS 4A:n varusteisiin ja toimintoihin kuuluu

  • kuusi asetettavaa ohjelmaa (vakiolataustila, AGM-tila, talvilataustila, huoltotila, elvytystila, syöttötila)
  • viisiportainen latauksen edistymisen ilmaisin (20 %, 40 %, 60 %, 80 %, 100 %)
  • optinen varoitustoiminto, jos akkuliittimien napaisuus on väärä (sis. virheelliseltä napaisuudelta suojaavan toiminnon)
  • kätevä ripustuslenkki seinäkiinnitykseen
  • täysin eristetyt akkuliittimet

PBCS 4A:n latausohjelmat lyhyesti

  1. Vakiolataustila
    Vakiolataustila, jossa on monivaiheinen latausjakso, soveltuu osittain purkautuneiden 12 V:n lyijyakkujen ja geeliakkujen täyteen lataamiseen. Jaksoittain optimoitu lataus pidentää akun käyttöikää.
  1. AGM-lataustila
    AGM-lataustila soveltuu erityisesti tyypin AGM 12 V:n akkujen lataamiseen Jaksoittain optimoitu lataus pidentää akun käyttöikää.
  1. Ylläpitolataustila
    Ylläpitolataustilaa käytetään akun itsepurkautumisen jatkuvaan ja turvalliseen kompensoimiseen. Maksimaalinen latauskapasiteetti säilyy pysyvästi ilman, että akku vahingoittuu liiallisesta latauksesta. Sopii ihanteellisesti ehkäisemään akun syväpurkautumista harvoin käytetyissä ajoneuvoissa, kuten klassikkoautoissa.
  1. Talvilataustila
    Nykyaikaiset akut ovat erittäin herkkiä lämpötilalle. Jos ympäristön lämpötila laskee alle 5 °C:n, lyijyakun kemialliset prosessit hidastuvat. Talvilataustilaa suositellaan 12 V:n akkujen pikalataukseen kylmissä ympäristöissä (-20 °C – +5 °C), jolloin latauksen loppujännitettä nostetaan.
  1. Elvytystila irrotetuille tai erikseen seisoville akuille
    Elvytystilaa käytetään syväpurkautuneiden lyijyakkujen korjaamiseen niiden nimelliskapasiteetin palauttamiseksi. Akun käyttöikä pitenee, ja monissa tapauksissa elvyttämällä voidaan välttää uuden akun hankkiminen. Elvytystila ei sovellu rakenteeltaan suljetuille akuille (esim. AGM- tai geeliakut).
  1. Syöttötila
    Kun akku on irrotettava tai vaihdettava, PBCS 4A toimii syöttötilassa virtalähteenä. Kaikki ajoneuvon elektroniset asetukset säilytetään.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • laturi 12 V:n akuille, joiden teho on 4–120 Ah
  • soveltuu erinomaisesti 12 V:n akulla varustettuihin ajoneuvoihin, esim. autoihin, moottoripyöriin, ajettaviin ruohonleikkureihin
  • mikroprosessoriohjattu ja -valvottu monivaiheinen latausjakso
  • automaattinen mukautus akun jännitteeseen

Akkulaturi PBCS 4A – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa akkulaturi PBCS 4A jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 57,26 €, nyt vain 29,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 51

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*