UUSI Terassilämmitin IRS 2010: tehokas, sään kestävä, LED-valaistus lämmitin – säädettävä korkeus, kaukosäädin, saatavana!

Terassilämmitin IRS 2010 on omaa luokkaansa. Se lämmittää tyylikkäästi yksityisellä terassilla tai ravintolan ulkotarjoilualueella. Monipuoliset varusteet, esimerkiksi kaksi laadukasta halogeeni-infraputkea, kaksi infrapunalämpötehoa. Vaikuttavan mukava, esimerkiksi kaksi erikseen sytytettävä LED-kohdevaloa ympäristön tunnelmalliseen valaisemiseen. Hienostunut muotoilu, hopean värinen alumiinikotelo mustine koristeineen, kolmiosainen teleskooppivarsi ja massiivi tukijalka laadukkaasta mattapintaisesta jaloteräksestä.

Infrapunalämmön tehovaihtoehdot ovat 1000 ja 2000 W, ja terassilämmittimen rakenne on roiskeveden pitävä IP55. IRS 2010 lämmittää kohdennetusti sekä katettuja että avoimia tiloja 15 m² kokoisiin asti. Kaukosäätimellä voit valita putken sen mukaan, kummalle puolelle haluat saada miellyttävää lämpöä. Erikseen sytyttävät LED-kohdevalot poistavat muun valaistuksen tarpeen, ja tekevät IRS 2010:sta vielä joustavamman käyttää. Tukevasti seisovan terassilämmittimen varressa on käytännöllinen pikalukko, jolla korkeudeksi voi säätää 180 – 220 cm. Massiivinen tukijalka on käytännöllinen ominaisuus kaikilla alustoilla – parvekkeella, terassilla, kuistilla, myynti- tai näyttelyosastoilla tai ulkoravintoloiden asiakastiloissa.

Näin se toimii

Säädä lämmittimen IRS 2010 lämmön intensiteetti 1000 tai 2000 wattia ja myös ilman lämmitystä toimiva mukava LED-valo tarpeidesi mukaan helppokäyttöisestä ohjauspaneelista tai infrapunakaukosäätimellä. Korkeuden voi säätää portaattomasti 180 cm – 220 cm, ja laadukas teleskooppivarsi on valmistettu jaloteräksestä. Ihanteellinen esimerkiksi seisomapöytien, istuinryhmien tai lepotuolien lämmittämiseen.

Terassilämmittimen suojausluokka on IP55, eli se on suojattu roiskevedeltä ja vierailta kappaleilta. Näin IRS 2010 sopii kuin nakutettu käytettäväksi myös katetuissa tai kattamattomissa ulkotiloissa. Lisäksi sen suojaritilä estää lämmitysputkien koskettamisen. Käytännöllinen kaatumiskatkaisija lisää turvallisuutta, sillä se katkaisee tukevan IRS 2010:n virran, mikäli lämmitin alkaa vahingossa heilua tai kaatuu.

IRS 2010:n infrapunalämpöputket tuottavat lämpöä luonnollisen auringonsäteilyn periaatetta vastaavasti. Tämä tapahtuu erityisen energiatehokkaasti, sillä suurin osa käytetystä energiasta muutetaan suoraan lämmöksi. Lämmitys on täysin hiljaista eikä se tuota ilmavirtaa, joka nostattaa pölyä – lämmitin sopii erinomaisesti astmaatikoille ja allergikoille, joille ei tule hengitysvaikeuksia laitteen lähellä.

Terassilämmitin on käden käänteessä koottu ja valmis käyttöön. Yksittäiset osat (lämpöputket, teleskooppiputki ja jalka) kootaan ilman työkaluja. Lämmitin liitetään 1,80 m pitkän kaapelin suko-pistokkeella (CEE 7/7), joka sopii eurooppalaisiin pistorasioihin.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • siirrettävää infrapunalämpöä ilman esilämmitystä
  • laadukkaiden carbon-infrapunaputkien paloaika noin 5000 tuntia
  • tasaista lämpöä n. 15 m² alueelle
  • kaksi lämpötehoa, 1000 W ja 2000 W

Design-terassilämmitin IRS 2010 – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään terassilämmitin IRS 2010 ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 448,01 €, nyt vain 329,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*