UUSI Sähköhöylä PPLS 10-800: tehokas 800-wattinen sähköhöylä ja ammattimaiset toiminnot houkuttelevaan käsityöläisen hintaan

Miksi odottaa puuseppää, kun lyhennettävä puuovia tai työstettävä puulevyä, kun voit tehdä sen itse nopeammin ja edullisemmin? Edellytyksenä tietenkin tarvittava ammattilaisen työkalu, esimerkiksi sähköhöylä PPLS 10-800 Trotecilta. Sen 800 watin moottori ja 17 000 min-1, sen laadukkaat kovametalliterät sekä lukuisat muut ammattimaiset toiminnot varmistavat täydelliset höyläystulokset kaikissa tehtävissä. Ja mikä parasta: Yleensä kalliit lisävarusteet, esimerkiksi kyntteen syvyydenrajoitin ja suuntaisohjain, sisältyvät uuden höylän toimitukseen.

Uudella sähköhöylällä PPLS 10-800 työt sujuvat mukavasti: tarkka suorakulmaisen reuna höylääminen, suorien puupintojen tasainen käsittely sekä puhtaat ja tarkat kyntteet. Sähkötyökalun vakiotoimitukseen sisältyvät kyntteen syvyydenrajoitin ja suuntaisohjain mahdollistavat myös erittäin tarkat puutyöt. Kevyttä laitetta on helppo ohjata myös yhdellä kädellä. Integroitu lastujen poistoimu pitää työpaikan puhtaana ja työkappaleen vapaasti näkyvillä – lastut eivät lentele ympäriinsä, vaan kertyvät kätevään pölypussiin.

Näin se käy

Tasaisen tuloksen varmistavat PPLS 10‑800:n suuren teräakselin kaksi laadusta kovametallikääntöterää, joiden käyttöikä on kaksinkertainen. Kun terä kuluu, voit kääntää sen helposti ja käyttää toista teräsärmää, kunnes terä on vaihdettava.

Sähköhöylällä voit toteuttaa myös vaatia höyläyksiä: Kyntteen syvyydeksi voi säätää enintään 11 mm, ja 82 mm työleveyden voi tarvittaessa säätää pienemmäksi suuntaisohjaimella. Lastuamissyvyyden 0 – 2,5 mm voi säätää ohjausnupista 0,1 mm portain. Etujalkalevyssä on lisäksi kolme eri kokoista V-uraa, jotka helpottaa viisteiden tarkkaa höyläämistä.

Symmetriseksi suunniteltu sähköhöylä sopii yhtä hyvin sekä oikea- että vasenkätisille. Ilahduttavan kompakti PPLS 10‑800 soveltuu ammattilaisten jatkuvaan käyttöön, sillä painopisteen sijainti on ihanteellinen ja ohjainnupissa on softgrip-otepinnat. Työkalu pysyy pitkäänkin työskenneltäessä luistamatta ja varmasti otteessa, tärinä on vähäistä, ja massiiviset alumiiniset jalkalevyt ohjaavat tarkasti.

PPLS 10‑800:ssä on turvakytkin, joka estää virran kytkemisen vahingossa. Automaattinen seisontatuki suojaa terää, työkappaletta ja käyttäjää taukojen aikana.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • kompakti ja suorituskykyinen 800 W:n höylä vaativiin käyttökohteisiin 2,5 mm:n lastuamissyvyyteen asti
  • yhdistetty ohjaus- ja lastuamissyvyysnuppi mahdollistaa lipsumattoman työskentelyn ja lastuamissyvyyden hienosäädön
  • kolme eri kokoista V-uraa helpottavat reunojen viistämistä
  • automaattinen seisontatuki suojaa terää ja työkappaletta

Sähköhöylä PPLS 10-800 – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään sähköhöylä PPLS 10-800 täydellisessä paketissa ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 72,89 €, nyt vain 44,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Sähköhöylä PPLS 10-800 sisältää suuntaisohjaimen, suuntaisrajoittimen, kyntteen syvyydenrajoittimen, kiintoavaimen, kuusiokoloavaimen ja pölypussin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*