Ilmankuivain TTK 100 E: voimakas kuivausteho 30 litraa 24 tunnissa, jopa 90 m² kokoisiin tiloihin – jälleen saatavana!

Kosteuden asuntoon kulkeutumisen vaara on suurempi muutenkin erittäin kostean syksyn aikana. Tämän seurauksena terveydelle haitallisia homesieni-itiöitä tarttuu nopeasti huonekaluihin, mattoihin ja tapetteihin. Jotta kiusallisia homesaarekkeitta ei pääse edes syntymään suurissakaan toimistoissa, harrastustiloissa tai viileissä, kosteuden uhkaamissa kulmakohdissa ja seinissä, on suositeltavaa ottaa ajoissa jatkuvaan käyttöön ilmankuivain, esimerkiksi jälleen saatavana oleva TTK 100 E. Se on ammattitason laite, jossa yhdistyvät tehokkuus ja lyömätön hinta.

Eipä ihme, että TTK 100 E on toistuvasti myyty loppuun, sillä siinä on paljon ominaisuuksia, esimerkiksi automaattinen hygrostaattiohjaus, ylitäyttösuoja, pyykinkuivaustoiminto sekä kiertoilmasulatusautomatiikka ja paljon enemmän mukavia toimintoja. Laite vakuuttaa ennen kaikkea 30 litran kosteudenpoistotehollaan, joka pitää enintään 90 m² kokoiset tilat luotettavasti kuivina. Lukuisat muutkin hyvät argumentit tukeva ilmankuivaimen valintaa.

Muut edut yhdellä silmäyksellä – ilmankuivain TTK 100 E …

  • selkeän ja helppokäyttöisen ohjauspaneelin digitaalinäytöllä näytetään esimerkiksi huoneen suhteellinen ilmankosteus, huoneenlämpötila ja syötetty tavoitearvo. Voit asettaa digitaalinäyttöön suoraan halutun ilmankosteuden tavoitearvon 30 – 80 %.
  • varmistaa hygrostaattiohjauksen ansiosta automaattisesti, että syötetty tavoitearvo säilytetään jatkuvasti, koska laite säätelee itsenäisesti kompressorin ja kaksiportaisen puhaltimen tehoa. Kun arvo ylittyy, laite pysähtyy ja käynnistyy automaattisesti uudelleen vasta, kun arvo alittuu. Näin energiaa säästyy tehokkaasti!
  • poistaa kosteutta sisäilmasta jatkuvatoimisesti. Jatkuva käyttö soveltuu erityisesti kellari- ja varastotiloihin, joissa liika kosteus aiheuttaa hometta. Laitteeseen voi liittää tyhjennysletkun, jolloin kondenssivesisäiliötä ei tarvitse tyhjentää jatkuvasti.
  • voidaan käyttää myös tukemaan märän pyykin kuivumista asuin- tai kodinhoitohuoneissa. Ripustetut vaateparret kuivuvat nopeammin eikä pyykin sisältämä kosteus tiivisty huoneeseen ja myötävaikuta homeen muodostumiseen.
  • kylmäaine propaani (R290) antaa oman arvokkaan panoksensa ilmastonsuojeluun. Toisin kuin synteettiset kylmäaineet ympäristöystävällinen propaani ei vahingoita otsonikerrosta (ODP=0) eikä sen kasvihuonevaikutus ole merkittävä (GWP=3).
  • tarjoaa monia käytännöllisiä ominaisuuksia: Esimerkiksi käytännöllisen ajastimen, jolla laite voidaan käynnistää tai pysäyttää valitun tuntimäärän kuluttua(1–12 h). Asetettu ilmankosteusarvo ja toimintatapa säilyvät muistissa myös, kun virta katkaistaan.
  • ilmankuivaimessa on kaikki Trotecin laitteen mukavat ominaisuudet, esimerkiksi irrotettava vesisäiliö (4,3 litraa). Laite pysähtyy automaattisesti, jos kondenssisäiliö on täysi tai ei oikein paikoillaan, ja näytössä näkyy ilmoitus. Sisältää helposti irrotettavan ilmansuodattimen, johon nukka ja eläinten karvat kertyvät. Suodattimen voi pyyhkiä puhtaaksi tai pestä helposti. Muutkin kuin allergikot voivat huokaista helpotuksesta.

Ilmankuivain TTK 100 E – edullista Trotecin merkkilaatua!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa ilmankuivain TTK 100 E jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme nyt vain 385,49 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*