UUSI Infrapunalämmitin IR 2200 tekee kuistista tai parvekkeesta suositun oleskelupaikan talvellakin

Pandemian jyllätessä moni haluaa mahdollisuuksien salliessa nauttia päivittäisen annoksen raitista ilmaa omalla kuistilla tai parvekkeella. Oleskelu on kuitenkin rajoitettava muutamaan minuuttiin, jos ei halua jäätyä kiinni tuoliin. Tai pukeutua paksuihin vaatteisiin. Omalle kuistille voi myös saada miellyttävää suoraa lämpöä napin painalluksella: Uusi infrapunalämmitin IR 2200 on kauko-ohjattava, lämpöteho on 2200 W, ja mukana toimitetaan seinäkiinnike sekä huippuelegantti kattokiinnike – ja lämmitin vakuuttaa ulkoasullaan ja muilla erinomaisilla ratkaisuillaan!

Talvi, kevät ja syksy tai viileät kesäpäivät – modernilla Industrial Look infrapunalämmittimellä IR 2200 voit laajentaa asuintilaa ulos vuodenajasta ja ulkolämpötilasta riippumatta. 1039 mm pitkän lämpösäteilijän mukava infrapunalämpö tuntuu iholla heti virran kytkemisen jälkeen. Lämmön vaikutusta voidaan säätää, sillä IR 2200:n kaksi lämpötehoa 1100 wattia ja 2200 wattia voidaan valita mukana toimitetulla kaukosäätimellä tai sivuun asennetuilla katkaisimilla. Moderneimpaan Low Glare -tekniikkaan perustuvat infrapunaputket tuottavat noin 80 prosenttia vähemmän valoa, joten lämmitin ei häiritse ympäröivää ilmapiiriä. Elegantti lämmitin sopii luonnollisesti hyvin myös yritysympäristöön – ja lisää selvästi myynti ulkotarjoilutiloissa.

Näin se toimii

Moderni IR 2200 on monipuolinen myös kiinnityksiltään. Toimitus sisältää helppoa kattoasennusta varten koristeellisen vaijerijärjestelmän ja nopeat ruuvikiinnitykset. Mukana toimitetaan samoin seinäkiinnike, johon lämmitin voidaan kiinnittää vaaka- tai pystyasentoon. Seinä- tai kattokiinnityksen 45° kääntyvä nivel mahdollistaa lämpösäteilyn tarkan suuntaamiseen istuin- tai pöytäalueille.

Kaatosade tai lumi, pölypilvet tai siitepöly eivät haittaa: Suojausluokan IP66 mukainen alumiinikotelo suojaa laitteen tekniikan luotettavasti joka puolelta pölyltä, lialta ja vesiroiskeilta. Luja infrapunalämmitin IR 2200 soveltuu siksi kiinteästi asennettuna myös kattamattomien ulkoalueiden, esimerkiksi terassien, ympärivuotiseen lämmittämiseen.

Trotecin IR 2200:ssa on kaksi lyhytaaltoinfrapunaputkea, joissa käytetään valoa vähentää Low Glare -tekniikkaa. Low Glare -lyhytaallot tuottava suuremman osan infrapunavalosta näkymättömän valon alueella – vaikuttamatta lämpötehoon. Kun näkyvää valoa on vähemmän, lämmittimen lähistölle muodostuu miellyttävä kynttilänvalotunnelma ja ympäristö tuntuu mukavammalta. Vaikutus terassin tai tarjoilutilan valaistuskonseptiin on kaikkiaan vähäisempi.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • infrapunalämpöä ilman esilämmitystä
  • tasainen ja kohdistettu lämmön jakautuminen
  • puhdas, kondenssiton, hajuton ja äänetön lämmön tuotto
  • soveltuu allergikoille, koska ei nosta pölyä ilmaan

Infrapunalämmitin IR 2200 S – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään infrapunalämmitin IRS 2200 ajankohtaiseen tarjoushintaamme 199,95 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Toimitus viikolla 10

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*