UUSI Ilmankuivain ja ilmanpuhdistin TTK 27 HEPA – terveellisen sisäilman täydellinen yhdistelmä syksyllä, 95 %:n HEPA-suodatun – viimein saatavana

Oho, mitä ulkoa tunkee sisään? Lunta ja loskaa, loputtomasti epäterveellistä kosteutta. Joku flunssa-, delta- tai omikronviruskin livahtaa ovesta sisään. Nyt on varauduttava, jos haluaa hengittää terveellistä sisäilmaa kotona tai toimistossa: Esimerkiksi monikäyttöinen ilmankuivain TTK 27 HEPA, joka viimein saatavana. Se yhdistää älykkäästi kaksi tekniikkaa: Laite poistaa kosteutta sisäilmasta ja sen integroitu HEPA-suodatin poistaa jopa 95 prosenttia sairauksia aiheuttavista bakteereista ja viruksista, homesieni-itiöistä, siitepölystä, huonepölystä, hienopölystä, allergeeneista ja muista haitallisista aineista.

Ilmankuivan ja -puhdistin TTK 27 HEPA puhdistaa huoneiden ilman laatua pysyvästi. Laitteen yhdistetty ilmanpuhdistus- ja kosteudenpoistotekniikka estää luotettavasti kosteuden kertymisen ja siitä seuraavat ongelmat, esimerkiksi homesienet, tahrat ja kosteuden. Laite poistaa epäterveellistä talviajan kosteutta asuin- ja liiketiloista, kylmiltä kuisteilta kellareista ja autotalleista. Laite pitää enintään 15 m² kokoiset tilat luotettavasti kuivina poistamalla kosteutta jopa 12 litraa päivässä. Esisuodattimesta ja tehokkaasta HEPA-suodattimesta koostuva kaksinkertainen suodatinjärjestelmä poistaa sisäilmasta jopa 95 prosenttia viruksia kuljettavista aerosoleista, viruksista (esimerkiksi SARS-CoV-2- ja influenssaviruksista), bakteereista, homeitiöistä, hienopölystä, huonepölystä, eläinten karvoista ja muista ilmassa kulkeutuvista sairauksien aiheuttajista.

Näin se toimii

Suojaa terveytesi ja valvo sisäilman laatu ilmankuivaimella TTK 27 HEPA, jossa käytetään erittäin tehokasta HEPA-suodatinteknologiaa. Hygrostaatin ohjaama kosteudenpoistoautomatiikka ja halutun ilmakosteuden esivalinta (30 % – 80 %), digitaaliset ilmanlaatuanturit, neljä käyttötapaa, myös yötila, ja kaksinopeuksinen puhallin takaavat luotettavan kosteuden poiston ja ilman puhdistumisen. Edessä on kätevät värilliset LEDit, jotka ilmaisevat sisäilman laadun kolmella värillä (sininen, vihreä, punainen):

  • Sininen: Kuivan ilman kosteus alle 50 %
  • Vihreä: Optimaalinen ilman kosteus 50 – 70 %
  • Punainen: Suuri ilman kosteus yli 70 %

Valaistu segmenttinäyttö näyttää prosentin tarkkuudella ilman kosteuden, tavoitekosteuden sekä jäljellä olevat käyntitunnit, kun aktivoitu 24 tunnin ajastin käynnistää tai sammuttaa laitteen.

Muut mukavat ominaisuudet, esimerkiksi pyykin kuivaus, pesutoiminto ja automaattinen uudelleenkäynnistys (muisti) sekä käytännöllinen ajastin täydentävät TTK 27 HEPA:n monipuolisia toimintoja. Helposti vaihdettava HEPA-suodatin poistaa jopa 95 prosenttia haitta-aineista (esim. bakteereista, viruksista, siitepölystä, hienopölystä, allergeeneista) sisäilmasta. Helposti irrotettava esisuodatin kerää nukan ja eläinten karvat. Suodattimen voi pyyhkiä puhtaaksi tai pestä nopeasti ja helposti. Laite pysähtyy automaattisesti ja LED syttyy, kun säiliö (tilavuus 2,5 litraa) on täynnä. Laitteen taakse voi liittää letkun. joka poistaa kondenssivettä jatkuvasti.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • ilmankuivaimen ja HEPA-ilmanpuhdistimen yhdistelmä (tehokas HEPA-suodatus poistaa 95 % bakteereista ja viruksista, siitepölystä, hienopölystä, pölypunkeista, homeitiöistä ja haitallisista aineista)
  • hygrostaattiohjattu kosteudenpoistoautomatiikka, jonka ohjearvo voidaan asettaa 5 %:n portaissa välille 30–80 % r.H.
  • kompressori käynnistyy itsestään ja pysähtyy, kun haluttu kosteusarvo saavutetaan tai ylittyy
  • soveltuminen jopa 15 m² / 37 m³ kokoisiin tiloihin

Mukavuusilmankuivain TTK 27 HEPA – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään ilmankuivain TTK 27 HEPA ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 218,77 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*