UUSI ilmastointilaite PAC 3200 E A+ – toimituksen alkavat jälleen!

pac3200eaplus

Ulkona on tuntuvasti mukavampaa! Ensimmäiset todella lämpimät päivät ovat pian luvassa ja hieman sen jälkeen paistattelemme päivää! Jotta helle ei menisi päähän ainakaan kotona, suosittelemme viilentämistä paikan päällä – uudella energia säästävällä ja heti toimitukseen saatavalla ilmastointilaitteellamme PAC 3200 E A+.

Uusi PAC 3200 E A+ pitää kodin ilmaston hyvinvoinnin kannalta optimaalisena. Laitteen 3,2 kW jäähdytysteho pitää enintään 42 m² kokoisten tilojen lämpötilan miellyttävänä. Ilmastointilaitteessa on lisäksi täysautomaattinen kosteudenpoisto- ja tuuletustoiminto. Ilmastointilaite säästä myös budjettia: sen energiatehokuusluokka A+ säästää 20 % energiaa verrattuna energialuokan A vastaaviin ilmastointilaitteisiin, vaikka jäähdytysteho on suurempi. PAC 3200 E A+:n motto kuuluu ”säästä jäähdytettäessä”, sillä se takaa kuumimpinakin kesäkuukausina miellyttävän viileyden aiheuttamatta silti kallista lisälaskua.

Näin se käy

PAC 3200 E A+ tarjoaa luokkansa kaikki mukavat toiminnot. Niitä ovat esimerkiksi erilaisten toimintatilojen – ilmastointi, kosteudenpoistoja tuuletus – valinta sekä lämpötilan valinta, ajastin- ja Sleep-toiminto ja kolminopeuksisten tuulettimien ilmavirran suuntaus. Ajastintoiminto säästää lisäksi rahaa, sillä se mahdollistaa ilmastointilaitteen aikaohjatun käynnistämisen ja sammuttamisen. Ilmastointilaitteen lukuisia toimintoja ohjataan mukavasti infrapunakaukosäätimellä, mutta laitteen ohjaaminen yläpuolella asennetulla kalvonäppäimistöllä on myös mahdollista.
Ilmastointilaitteen piirteitä ovat helppo siirrettävyys, erittäin joustavat käyttömahdollisuudet ja tilaa säästävä kompakti muotoilu. PAC 3200 E A+ on käyttövalmis vain muutamalla käden liikkeellä. Valmiiksi asennettu ilmansuodatin voidaan tarvittaessa poistaa puhdistettavaksi. Kosteus kerätään joko kondensaattina säiliöön tai johdetaan pysyvästi lisävarusteena asennettava kondensaattiputken kautta. 360 astetta kääntyvät herkästi pyörivät rullat ja ergonomisesti muotoillut otesyvennykset tekevät laitteesta kätevän ja helpottavat siirtämistä käyttöpaikasta toiseen. Erittäin käytännöllistä: liitäntäkaapelin säilytyslokero helpottaa laitteen varastointia jäähdytyskauden jälkeen.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • käyttökustannuksia säästävä energiatehokkuusluokka A+
  • kosteudenpoisto- ja tuuletustoiminto
  • jäähdytysteho 3,2 kW
  • lisää energiaa säästävä ajastintoiminto

Uusi ilmastointilaite PAC 3200 E A+ – näin helposti säästät jäähdytettäessä!

>Tilaa jo tänään ilmastointilaite PAC 3200 E A+ hintaan 549,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*