UUSI Hiukkaslaskuri BQ21: Bluetooth®-ympäristömittalaite sovelluksineen E-pölyn (PM10) ja A-pölyn (PM2.5) aiheuttaman kuormituksen mittaamiseen

Hienopöly on äärimmäisen vaarallista ihmisten terveydelle. Siksi lähes kaikkialla on hienopölypitoisuuksien raja-arvot, jotka on tarkastettava säännöllisesti työpaikalla, kouluissa, päiväkodeissa, hoitolaitoksissa ja virastoissa. Uudella kädessä pidettävällä Bluetooth®-mittalaitteella BQ21 voi seurata ympäristön ilman partikkelikuormituksesta myös pitkäaikaisesti. Hiukkaslaskurissa on 5 000 tietueen Flash-muisti. Se jaottelee pölyjakeet kansainvälisesti käytettävän PM-standardin (Particulate Matter) mukaan PM10:ksi ja PM2.5:ksi, ja mittaa lisäksi ilman lämpötilan ja ilmankosteuden.

Ilman kuormitus esitetään hiukkaslaskurin BQ21 2,0 tuuman kokoisessa värinäytössä valinnaisesti mikogrammoina kuutiometrissä (µg/m³) sisäilmaa tai partikkelien lukumääränä. Värillinen palkkidiagrammi näyttää lisäksi hetkellisen partikkelikuormituksen. Erityisen käytännöllistä: WHO:n (World Health Organisation) määrittelemät hyvän ilmanlaadun raja-arvot on jo tallennettu BQ21:een. Äänimerkki soi, jos hiukkaskuormitus tai hiukkaspitoisuus ylittää WHO:n hälytysrajan. Ja mikä parasta: Uusimman sukupolven ympäristömittalaitteena BQ21 on 100-prosenttisesti ’MultiMeasure Mobile ready’ ja täyttää siten ammattimainen mittaustietojen käsittelyn ja dokumentoinnin kaikki vaatimukset.

Näin se toimii

Sisäilman näkymättömät terveysriskit edellyttävä innovatiivisia ratkaisuja, joilla terveydelle haitalliset aineet voidaan luotettavasti havaita ja torjua. Kompaktilla BQ21:llä se onnistuu ainutlaatuisen helposti. Napin painallus tuo sisäilman laadun näkyviin: Ilman laatu (PM10/PM2.5), lämpötila ja ilmankosteus näytetään selkeästi näytössä.

BQ21:ssä on jatkuvaa ilmanlaadun valvontaa varten kätevä jalka, jonka varaan laitteen voi asettaa näkyville pöydälle tai keskeiselle paikalle huoneeseen. Laitteessa on myös käytännöllinen jalustakierre.

Laite näyttää todellisen suuruutensa yhdessä MultiMeasure Mobile -sovelluksen kanssa. Erilaiset laskentatyökalut ja raporttitoiminnon tekevät älypuhelimesta tai tabletista lähes rajattoman monipuolisen mittausaseman ammattikäyttöön. BQ21:n ja ammattikäyttöön soveltuvat MultiMeasure Mobile -laskentasovelluksen hyödyllinen yhdistelmä mahdollistaa aina nopean ja luotettavan tiedot sisäilman hienopölypitoisuudesta – mukana ovat myös monipuoliset analyysivaihtoehdot, esimerkiksi pitkäaikaismittausten lokitus, graafiset laskelmat, raporttitoiminnot, raporttitoiminto tietojen synkronointi sovelluksemme MultiMeasure Professional kanssa pilvipalvelun välityksellä.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • kompakti ympäristömittalaite hienopölykuormituksen ja ilmastotietojen mittaukseen
  • kaikki mitatut parametrit näkyvät samanaikaisesti kahden tuuman värinäytössä
  • jopa 5 000 mittaustuloksen muisti
  • sisäilman sisältämien E-pöly- ja A-pölyjakeiden suora muunnos ja näyttö mikrogrammoina kuutiometrissä ilmaa

Hiukkaslaskuri BQ21 – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään hiukkaslaskuri BQ21 ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 552,21 €, nyt vain 499,96 € € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*