Ilmankuivain TTK 95 E – vihdoin jälleen saatavilla! Sillä erittäin suurissa asunnoissa ja toimistoissa tarvitaan erittäin tehokas kosteuden poisto

Jos tarkastat silloin tällöin asuntosi tai toimistosi kosteusvahingot, homehtumisen, ja tutkit kriittisesti myös kaappien, vitriinien ja hyllyjen taustat, tekemistä riittää yleensä. Tämä koskee varsinkin suurten asuntojen ja toimistojen omistajia. Silloin on hyvä, että käytettävissä on varma kumppani, esimerkiksi Jälleen toimitettavissa oleva ilmankuivain TTK 95 E, joka tekee tällaiset tarkastuskäynnit tarpeettomiksi. Tämä tehokas kuivausratkaisu tiivistää sisäilmasta päivittäin jopa 30 litraa kosteutta.

Varsinkin kostean syksyn aikana ulkoa kulkeutuva kosteus tarttuu huonekaluihin, mattoihin ja tapetteihin – ja kasvattaa näin homehtumisriskiä. Voit tietenkin valvoa itse tilojasi, mutta kuka haluaa siirtää raskaita kaappeja vapaaehtoisesti sivuun etsiessään kosteita kohtia viileiltä seiniltä. Ilmankuivain TTK 95 E vapauttaa näistä tehtävistä erityisesti suurissa asunnoissa ja toimistoissa! Laite pitää jopa 90 m²:n kokoiset tilat luotettavasti kuivina ja poistaa jopa päivittäin jopa 30 litraa kosteutta sisäilmasta – ja tarjoaa lisäksi monia mukavia toimintoja.

Edut yhdellä silmäyksellä – ilmankuivain TTK 95 E …

  • näyttää selkeään ja helppokäyttöiseen ohjauspaneeliin yhdistetyllä digitaalinäytöllä muun muassa tilan suhteellisen ilmankosteuden kulloisenkin arvon.
  • sisältää hygrostaattiohjatun kosteudenpoistoautomatiikan, jonka ohjearvo voidaan asettaa väliltä 30 – 90 % rH 5 % -askelin. Heti, kun kosteusarvo on saavutettu, automatiikka sammuttaa kompressorin energian säästämiseksi – ja käynnistää sen, jos kosteusarvo jossain vaiheessa ylittyy. Tänä aikana myös puhallin käy.
  • poistaa kosteutta sisäilmasta jatkuvatoimisesti. Jatkuva käyttö soveltuu erityisesti kellari- ja varastotiloihin, joissa liika kosteus aiheuttaa hometta. Laitteeseen voi liittää tyhjennysletkun, jolloin kondenssivesisäiliötä ei tarvitse tyhjentää jatkuvasti.
  • voidaan käyttää myös tukemaan märän pyykin kuivumista asuin- tai kodinhoitohuoneissa. Ripustetut vaateparret kuivuvat nopeammin eikä pyykin sisältämä kosteus tiivisty huoneeseen ja myötävaikuta homeen muodostumiseen.
  • levittää sisäilman ihanteellisesti: Ilman kierrätys voidaan sovittaa kahdella puhaltimen nopeudella, swing-toiminnolla sekä säädettävällä puhallussuunnalla ihanteellisesti jokaiseen tilatyyppiin. Swing-toiminnon ansiosta voit aktivoida tuuletusluukun jatkuvan 90°-liikkeen. Tämä mahdollistaa ilmavirran tasaisen jakautumisen tilaan.
  • antaa propaanikylmäaineen (R290) ansiosta oman arvokkaan panoksensa ilmastonsuojeluun. Toisin kuin synteettiset kylmäaineet ympäristöystävällinen propaani ei vahingoita otsonikerrosta (ODP=0) eikä sen kasvihuonevaikutus ole merkittävä (GWP=3).
  • sisältää käytännöllisen ajastintoiminnon, jonka avulla laite voidaan käynnistää tai pysäyttää valitun tuntimäärän kuluttua (1– maks. 24 h). 1 tunnin askelin ohjelmoitava ajastin estää tarpeettoman käynnin, joten voit sovittaa kosteudenpoiston omaan elämänrytmiisi.
  • sisältää irrotettavan vesisäiliön, jonka tilavuus on 5,3 litraa. Laite pysähtyy automaattisesti, jos kondenssisäiliö on täysi tai se ei ole oikein paikoillaan, ja ilmaisee tämän LEDillä.
  • sisältää helposti irrotettavan ilmansuodattimen, johon nukka ja eläinten karvat kertyvät. Suodattimen voi pyyhkiä puhtaaksi tai pestä helposti.

Ilmankuivain TTK 95 E – edullista Trotecin merkkilaatua!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa ilmankuivain TTK 95 E jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme nyt vain 364,65 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*