UUSI Elektroninen painekytkin TDP DSA: automaattinen ohjaus ja kuivakäyntisuoja puutarha- ja vesipumppuihin ml. verkkopistoke – vihdoin saatavana

Trotecin elektroninen painekytkin TDP DSA tekee vedenpaineen säätelystä mukavaa ja luotettavaa – pumppua ei tarvitse joka kerta kytkeä käsin päälle ja pois päältä. Tämä vaatii ainoastaan kompaktin painekytkimen asentamisen pumpun ja vesihanan tai puutarhaletkun väliin. Vastaisuudessa sinun tarvitsee ainoastaan kääntää vesihana tai puutarhaletku auki ja kiinni. Täydellinen esimerkiksi puutarhan kasteluun letkulla ja Micro-Drip-järjestelmällä, veden nostamiseen vaikkapa kaivosta tai lammesta tai pumppusi muuntamiseen kodin vesilaitokseksi.

Alkaako pumpun päivästä toiseen toistuva käynnistäminen ja sammuttaminen käsin kyllästyttää? Trotec TDP DSA -painekytkimellä pääset vastaisuudesta tästä aikaa vievästä edestakaisin juoksentelusta ja nautit luotettavasti pumppusi luotettavasta automaattiohjauksesta – syväkaivo-, puutarha-, kiertovesi- tai vesipumppuihisi. Tämä elektroninen painekytkin TDP DSA valvoo sekä vedenpainetta että vesijohdon läpivirtausmäärää. Kun otat vettä hanasta, johdon paine putoaa ja painekytkin havaitsee läpivirtauksen. Tällöin se kytkee siihen liitetyn pumpun itsestään päälle. Kun suljet hanan, johdon vedenpaine kasvaa ja läpivirtaus lakkaa. Painekytkin kytkee pumpun automaattisesti jälleen pois päältä. Tämä säästää pumppuasi ja pidentää sen kestoikää.

Näin se käy

Elektroninen painekytkin TDP DSA sopii lähes kaikkiin tavallisiin pumppujärjestelmiin, joissa ei ole omaa painekytkintä. TDP DSA liitetään käytännöllisesti ja yksinkertaisesti kahdella Plug & Play -vaiheella:

  1. Liitä pumppusi verkkopistoke painekytkimessä olevaan 230 V -pistorasiaan.
  2. Ja liitä painekytkimen verkkopistoke kotisi pistorasiaan. Valmis!

Nyt vesipumppu saa automaattisesti sähköä ja sitä ohjataan vesipisteen jokaisen avaamisen ja sulkemisen yhteydessä. Painekytkin ylläpitää siihen liitetyssä puutarhan kasteluun tai kodin vesihuoltoon tarkoitetussa johtoverkossa muuttumatonta vedenpainetta ja suojaa lisäksi siihen liitettyä pumppua kuivakäynniltä, takaiskuvaikutuksilta ja ylikuumenemiselta ja pidentää näin sen käyttöikää.

Painekytkin on suunniteltu järjestelmän enintään 10 bar -työpaineelle, joka on luettavissa integroidusta painemittarista. Lujatekoinen muovirunko on IP65-kotelointiluokkaa vastaavasti suojattu joka puolelta vesiroiskeilta ja pölyltä. Painekytkimen molemmissa tulo- ja lähtöliitännöissä on 1“-ulkokierteet, joten ne sopivat mitä parhaiten tavallisiin pumppu-, letku- tai putkiliittimiin.

Painekytkin TDP DSA – yleiskäyttöinen

Painekytkintä TDP DSA voidaan käyttää lukuisten tavallisten vesipumppujen ja syöttöjärjestelmien kanssa – joko letkuyhteydellä tai suoraan pumppupäässä. Voit ohjata laitteella myös seuraavassa lueteltuja valikoimaamme kuuluvia pumppuja:

  • Trotecin TDP-syväkaivopumput
    Jos haluat panostaa Trotec-merkkilaatua olevaan syväkaivopumppuun, suosittelemme mallejamme TDP 5500 E ja TDP 7500 E. Tässä painekytkin yhdistetään letkuyhteydellä pumpun perään ja verkkopistoke syväkaivopumpun kytkentärasiasta painekytkimen pistorasiaan.
  • Trotecin TGP-puutarhapumput
    Painekytkin TDP DSA toimii myös puutarhapumppumme TGP 1000 E, TGP 1000 ES tai TGP 1005 E. Näissä molemmissa Trotec-malleissa voit ruuvata painekytkimen yksinkertaisesti pumppupäässä olevaan painepuolen ulostuloaukkoon ja liittää pumpun sähköjohdon suoraan painekytkimen pistorasiaan.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • tavallisten syväkaivopumppujen, puutarhapumppujen ja vesipumppujen automaattinen päälle/pois-kytkentä
  • käytännöllinen ”Plug & Play” -ratkaisu: Liitä vain pumpun verkkojohto pistorasiaan – verkkoliitännän tekemiseen ei tarvita ammattilaista
  • innovatiivinen pumpun ohjaus vedenpaineen ja virtausnopeuden avulla
  • muuttumaton vedenpaine kodin vesihuoltoon tai puutarhan kasteluun

Elektroninen painekytkin TDP DSA – Trotec-merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa jo tänään elektroninen painekytkin TDP DSA ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 41,63 €, nyt vain 34,96 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*