UUSI Design-kattolämmitin IR 1550 SC – erikoinen muotoilu, kolme lämpötehoa, LED-valot ja kaukosäädin, sisälle ja ulos

Koko maailma odottaa uusia UFO-havaintoja USA:sta, mutta me esittelemme jo uuden muotoiluratkaisun tulevaisuudesta. Innovatiivinen kattolämmitin IR 1550 SC tuo napin painalluksessa kesän tunnelman kokovuotisesti terassille tai parvekkeelle. Se riippuu elegantisti pään päällä, ja sen erikoinen muoto ja laadukas mattamusta pinta kiinnittävät varmasti huomion. Lujarakentein kattolämmitin on ihanteellinen lämmön lähde kaikkialla, kun kylmyyden sijasta halutaan mukavaa lämpöä. Luonnollisesti myös katetuissa istuma- ja seisomatiloissa, esimerkiksi ulkotarjoilutiloissa.

Kattolämmitin IR 1550 SC tuottaa miellyttäviä lämpötiloja vuoden 365 päivänä – myös epävakaisen kevään viileinä päivinä ja syksyn tai talven kylmissä ulkolämpötiloissa. Kaunis roiskeveden pitävä (IP24) kattolämmitin tuo kesäiset lämpötilat sekunneissa katetuille terasseille, parvekkeille, mutta myös työpaikoille ja verstaisiin sekä ulkotarjoilutiloihin istuma- ja seisomapaikoille. Kahden tehokkaan halogeeniputken kolme lämpötehoa (600 W / 900 W / 1500 W) tuottavat heti juuri niin paljon mukavaa lämpöä kuin käyttökohde ja tarkoitus vaativat. Ja mikä parasta: Voit tarvittaessa sytyttää neljä kirkasta LED-valoa, joita voi käyttää myös ilman aktivoitua lämmitystä. Lämpötehoa ja käyttötapaa voi säätää helposti ja mukavasti kätevällä infrapunakaukosäätimellä.

Näin se toimii

1500 W:n design-kattolämmitin IR 1550 SC vakuuttaa yhtäältä ainutlaatuisella muotoilullaan ja toisaalta tuottaa samalla kustannuksiltaan verrattain edullista 360° lämpöä ja miellyttävää LED-valoa. Heijastimen koko on 45 cm, ja alaspäin heijastuva lämpö tuntuu 10 m² alalla. Lämmittimen voi kytkeä toimintaan ja pois napin painalluksella. Näytön merkkivalo ilmaisee, lämmittääkö infrapunalämmitin parhaillaan (vihreä) vai onko se valmiustilassa (punainen). Valittu lämpöteho näytetään myös.

Halogeeni-infrapunaputket tuottavat lämpöä auringon säteilyn luonnollisen periaatteen mukaisesti – ja erityisen energiatehokkaasti, sillä suurin osa käytetystä energiasta muutetaan suoraan lämmöksi. Lämmitys on täysin hiljaista eikä se tuota ilmavirtaa, joka nostattaa pölyä – lämmitin sopii erinomaisesti astmaatikoille ja allergikoille, joille ei tule hengitysvaikeuksia laitteen lähellä.

Infrapunakattolämmittimen IR 1550 SC toimituksessa on mukana kaikki tarvittavat asennusvarusteet nopeaan ja turvalliseen kattoasennukseen. Noin 3,5 kg painava lämmitin kiinnitetään kattoon neljällä mukana toimitettavalla teräsvaijerilla (kannatinlanka). Tiheäsilmäinen ritilä suojaa lämpösauvoja uteliailta lasten sormilta ja koskettamiselta vahingossa.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • infrapunalämpöä ilman esilämmitystä
  • korkealaatuiset halogeeni-infrapunaputket
  • tasaista lämpöä n. 10 m² alueelle
  • 3 lämmitystehoa: 600 W / 900 W / 1500 W

Design-kattolämmitin IR 1550 SC – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään uusi design-kattolämmitin IR 1550 SC ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 149,95 €, nyt vain 208,34 € , sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Mukana toimitetaan myös: 4 x teräsvaijeri (50 cm), 1 x karabiinihaka, IR-kaukosäädin. 1,7 m pitkässä verkkojohdossa on Euroopassa yleisesti käytössä oleva suojakosketinpistoke (CEE 7/7).

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 27

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*