UUSI Akkupensas- ja ruoholeikkuri PGSS 10 20V: vaihdettavat terät ruohon, pensaiden ja pensasaitojen viimeistelyyn

Hyvin hoidetun puutarhan arvoa ei tarvitse erikseen selittää. Puutarhatöihin tarvitaan myös kunnon työvälineet. Nurmikon reunojen tarkka leikkaaminen, pienilehtisten pensasaitojen leikkaaminen tai puksipuiden muotoileminen – johdoton 2-in-1 pensas- ja ruoholeikkuri PGSS 10‑20V on aina sopiva sähkötyöväline. Tarvitset yhden työkalun, jonka helposti vaihdettavalla ruoho- ja pensasterällä suoritat kätevästi kiinteistön ja puutarhan lähes kaikki leikkaus-, muotoilu- ja hoitotyöt.

Miellyttävän kevyellä uudelle akkuleikkurilla PGSS 10‑20V puutarhan kaikki hoitaminen sujuu kuin leikkien. Yhdellä laitteella vaihdettavine ruoho- ja pensasterineen suoriudut lähes kaikista huoltoleikkauksista. Kätevä 10 cm ruoholeikkuri vaihtuu vain yhdellä liikkeellä 20 cm pitkäksi pensasleikkuriksi. Korkealuokkaisesta, lujasta terästä valmistetut terät hiotaan kummaltakin puolelta. Pitkäikäisten terien suurin leikkuusyvyys on 8 mm.

Ja mikä parasta: Kun tavallisten pensasaksien kaapelin ulottuvuus loppuu, johdottoman PGSS 10‑20V:n pikaladattavasta FlexPower Li-ioniakusta riittää virtaa.Trotecin 20V Flexpower-moniakkujärjestelmä sopii myös uuteen akku- ja pensaleikkuriin. Voit käyttää muiden Trotec Powertoolsien akkuja ja säästät siten ylimääräisiä akkuja ja selvää rahaa, kun ostat laitteen. PGSS 10‑20V toimitetaan tästä normaalisti ilman akkua ja laturia. Mikäli sinulla ei ole vielä muuta Trotec-sähkötyökalua, voit valinnaisesti hankkia 2,0 Ah tai 4,0 Ah/20V Flexpower-Multiakun helposti lisävarusteena.

Näin se toimii

Pensaisen ja ruohon leikkaaminen sujuu akkuruoho- ja pensasleikkurilla PGSS 10‑20V kuin, meluttomasti tai ilman epämiellyttävää bensiinin hajua. Vaihdettava ruoho- ja pensasterän pikalukitus tekee akkuleikkurin PGSS 10‑20V terän todella helpoksi. Työkaluja ei tarvita: Yksi painallus riittää ja terä irtoaa vaivattomasti kiinnityksestään. Vain 1 kg painava PGSS 10‑20V:n ergonominen ja mukava softgrip-pinta mahdollista väsymättömän työskentelyyn – pitkäänkin.

Ruoho- ja pensasleikkuri on myös turvallinen: Kahvan käynnistyksenesto suojaa laitteen käynnistämiseltä vahingossa. Mukana toimitetut suojukset vähentävät loukkaantumisen vaaraa käsiteltäessä teräviä ruoho- ja pensasleikkureita, ja terät ovat varastoitaessa suojassa lialta ja pölyltä.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • 2-in-1-työkalulla puhtaat nurmikon reunat ja täydellisesti muotoillut pensaat
  • kompakti ratkaisu tarkkaan ruohon, pensaiden ja muotojen leikkaamiseen
  • korkealuokkaiset, kummaltakin puolelta hiotut terät (10 cm leveä ruoholeikkuri ja 20 cm pitkä pensasleikkuri) leikkaavat tehokkaasti ja kestävät pitkään
  • soveltuu Flexpower-Multiakulle 20V/2,0 Ah tai 20V/4,0 Ah (eivät sisälly toimitukseen) – joustavasti yhdisteltävissä Trotecin 20V Flexpower-Multiakkuihin.

Akkupensas- ja ruoholeikkuri PGSS 10‑20V – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään akkuruoho- ja pensasleikkuri PGSS 10‑20V ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 62,47 €, nyt vain 39,99 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Akkupensas- ja ruoholeikkurin PGSS 10‑20V mukana saa ruohoterän, pensasterän sekä ruoho- ja pensasteräosan suojuksen.

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 27

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*