UUSI Akkukäyttöinen nauhahiomakone PBSS 10-20V: kaapelitonta liikkumisen vapautta ja täydellisiä hiontatuloksia – mukana pölypussi ja hiomanauha puulle!

Kotinikkarit ja käsityöläisetkin voivat alkaa liikkua rajattoman vapaasti kuin lentäjät pilvien yläpuolella. Uuden akkukäyttöisen nauhahiomakoneen PBSS 10-20V hyötyvät nimittäin työalueella ehdottoman johdottomasta liikkumisen vapauttaa – ja myös täydellisesti varustellun monitaiturin hiontatuloksista. Puuovien, ikkunoiden ja kalusteiden kunnostus, ruosteen poistaminen teräspelleistä, kitattujen seinien tasoittaminen tai lattian korjaus – akkukäyttöinen nauhahiomakone sopii kaikkiin tarkoituksiin.

Akkukäyttöisellä nauhahiomakoneella PBSS 10-20V käsittelet suuria pintoja tarkasti ja nopeasti. Hiomakone ottaa tarvitsemansa virran 20 V:n 4 Ah:n Flexpower-multiakusta – todellinen voimapaketti ei purkaudu itsestään eikä siinä ole muisti-ilmiötä, mutta sisältää pikalatausaseman ja kapasiteettinäytön. Ennalta valittava pyörimisnopeus 1030 – 3020 min-1 ja säätöpyörällä mukavasti säädettävä nauhan nopeus 350 m:iin/min asti varmistavat työn nopean etenemisen ja tasaisen suuren materiaalin poistamisen, kun hiot, teroitat, tasoitat, puhdistat puuta, muovia, metallia, terästä sekä maalattuja pintoja. Voit aloittaa käytön heti, sillä mukana toimitaan puun hiontaan tarkoitettu nauha ja pölypussi. Aloitetaan!

Näin se toimii

PBSS 10-20V on ergonominen, monipuolisesti varustettu ja tehokas. Huolellisesti suunnitellun laitteen matala paino varmistaa erinomaisen tasapainon ja voimansiirron lisäksi hyvän työergonomian ja helppokäyttöisyyden. Kahvojen Softgrip-pinnoista saa varman otteen: yksilöllisesti säädettävä etukahva ja pääkahva, jossa on lisäksi lukituspainike jatkuvaan käyttöön ja nauhan nopeuden säätö.

Reunojen hiontaan soveltuva kapea nauharulla keskittyy automaattisesti. Nauhan kulkua voi tarvittaessa hienosäätää säätöruuvilla, joka on hyvin käsillä. Hiomanauhan vaihto sujuu muutamassa sekunnissa ilman työkaluja, sillä laitteessa on innovatiivinen kiristysvipujärjestelmä. PBSS 10‑20V:hen sopivat tietenkin kaikki yleiset 76 x 457 mm:n kokoiset paperihiomanauhat.

Flexpower-multiakun 20 V/4 Ah latauskapasiteetti on 4 ampeerituntia, joten virtaa riittää pitkään. Akku tuottaa aina täyden tehon, joka ei vähene loppua kohti. Akkukotelosta 3-portaisesta näytöstä näet lataustilan napin painalluksella, vaikka akku ei ole kiinni laitteessa. Myös lataaminen sujuu nopeasti: Toimituskokonaisuuteen kuuluva pikalaturi lataa täysin tyhjän akun vain 90 minuutissa takaisin 100 % käyttövalmiuteen.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • tehokas akkukäyttöinen nauhahiomakone Flexpower-multiakkuineen mahdollistaa materiaalin tehokkaan poiston
  • tehokas 20 V (4 Ah) litiumioniakku – ei muisti-ilmiötä eikä itsepurkautumista
  • Flexpower-moniakkujärjestelmä – joustavasti yhdistettävissä myös muihin Trotecin akkutyökaluihin
  • sopii täydellisesti suurten pintojen hiontaan

Akkukäyttöinen nauhahiomakone PBSS 10-20V – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa akkukäyttöinen nauhahiomakone PBSS 10-20V täydellisessä paketissa jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 177,08 € nyt vain 89,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Akkukäyttöinen nauhahiomakone PBSS 10-20V täydellisessä paketissa: 20V 4Ah Li-Ion-akku, pikalatauslaite, pölykotelo, poistoimuadapteri, 1 hiomanauha raekoko 80 (76 x 457 mm) sekä kätevä kuljetuslaukku.

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 29

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*