UUSI akkukäyttöinen LED-työvalo PWLS 15-20V: suuri 2000 luumenin valovirtta, 20 V 20 Ah:n Flexpower-monikäyttöakku ja USB-varavirtalähde – viimein saatavana

Uusi akkukäyttöinen LED-työvalo PWLS 15-20V on viimeinen saatavana täsmällisesti pimeän vuodenajan alkaessa. Siirrettävä valaisin asentajille ja kotinikkareille, jotka hyötyvät erittäin kirkkaasta valosta ja jopa 2000 luumenin valovirrasta. Optimaalinen käyttöön rakennustyömaalla, autojen korjaustöissä korjaamossa tai hämärässä tehtävissä puutarhatöissä. Ja luonnollisesti valonlähteenä retkeilyyn ja asuntovaunulomalle, seikkailu- ja ulkoilma-aktiviteetteihin. 20V 2Ah:n Flexpower-monikäyttöakku, joka latautuu täyteen vain yhdessä tunnissa! Kahdeksaan asentoon säädettävä jalka sekä ripustuskoukku ja magneettikiinnitys, joten valaisimelle löytyy aina paikka.

Sopii täydellisesti työkalulaatikkoon ja innokkaan retkeilijän selkäreppuun. Kompakti ja monipuolinen akkukäyttöinen LED-työvalo PWLS 15-20V tuo kirkasta valoa pimeään. Käytännöllinen USB-varavirtalähde, josta saat virtaa esimerkiksi älypuhelimille, tableteille, mittalaitteille ja työmaaradioille! Sisäkäyttöön tai sateelta suojattuun ulkokäyttöön suunnitellussa IP20-kotelointiluokan ja suojausluokan III iskunkestävässä LED-valossa on kestävä PVC-kotelo. Erityisen tasaisella SMD-pinta-LED-teknologialla varustettu 20 watin työvalo tuottaa päivänvalon valkoisen valon (värilämpötila 6.500 kelviniä) kolmella kirkkaustasolla:

Tila 1 – alhainen kirkkaus: Alhaisin 500 luumenin taso säästää akkua ja pidentää valaisun kestoa.

Tila 2 – keskitason kirkkaus: Jos tarvitset voimakkaampaa mutta häikäisemätöntä valoa, kirkkautta voidaan lisätä 1 000 luumeniin.

Tila 3 – maksimaalinen kirkkaus: Suurin 2 000 luumenin valovoima takaa optimaalisen näkyvyyden.

Hyvä tietää: SMD tulee sanoista ”Surface mounted Device”. SMD-LEDit ovat erittäin pieniä, litteitä, pitkäikäisiä ja valovoimaisia, ja niiden energiankulutus on sama kuin tavallisten LED-elementtien. SMD-LED-valonlähteitä käytetään useimmiten teollisuusvaloissa.

Näin se toimii

PWLS 15-20V -työvalo saa vaikuttavan valovoimansa ja USB-varavirtalähteen tarvitseman energian kehittyneellä NMC-tekniikalla varustetusta 20 V:n premium-akusta. 20V-2Ah Flexpower-monitoimiakku takaa täyden tehon loppuun asti – eikä sen suorituskyky huonone varaustason laskiessa. Monitoimiakku latautuu täyteen vain 1 tunnissa, ilman muisti-ilmiötä ja ilman itsepurkautumista. Kolmiportainen akun kapasiteetin ilmaisin antaa luotettavaa tietoa jäljellä olevasta varauksesta.

Integroidun varavirtalähdetoiminnon (20 V / 2,0 Ah) ja toimitukseen sisältyvän 60 cm:n pituisen USB-kaapelin (USB-pistoke tyyppi A / mikro-USB-pistoke tyyppi B) ansiosta voit ladata älypuhelimia, tabletteja, mittauslaitteita tai työmaaradioita USB-pistokkeen kautta.

Voit kantaa PWLS 15-20V -työvaloa mukavasti Softgrip-pinnoitetun kahvan ansiosta. Kahva toimii samalla tukevana jalkana. Optimaalisesti kohdennetun valaistuksen takaamiseksi jalkaa voidaan säätää 90° ja 8 eri asentoon. Lisäksi akkukäyttöinen LED-työvalo on varustettu ripustuskoukulla ja magneettikiinnityksellä.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • valovoimainen LED-työvalo vahvistetulla rungolla
  • Flexpower-monitoimiakku -järjestelmä – joustavasti yhdistettävissä myös muihin Trotecin akkutyökaluihin
  • tehokas 20 V litiumioniakku – ei muisti-ilmiötä eikä itsepurkautumista
  • Huipputehokkaat SMD-LEDit, jotka takaavat tasaisen, erityisen kirkkaan valon (jopa 2 000 lm)

Työvalo PWLS 15-20V – edullista merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään työvalo PWLS 15-20V ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 93,73 €, nyt vain 49,95 € sis.alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Työvalon PWLS 15-20V mukana toimitetaan 20 V 2 Ah:n litiumioniakku, pikalatauslaite sekä 60 cm:n USB-kaapeli.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*