Lämpöpuhallin TDS 100: 2 kW:n tehoinen lämmitysratkaisu suuriin tiloihin ja varastohalleihin – jälleen saatavana!

Ensimmäiset koleat päivät virittävät meidät syksyyn ja talveen. On siis korkea aika varautua varastohalleissa ja korjaamoissa, maatiloilla ja rakennustyömailla kylmään vuodenaikaan – siirrettävällä lämmitysratkaisulla, esimerkiksi jälleen saatavalla lämpöpuhaltimella TDS 100. Tehokas laite mukavine tehovaroineen ja varusteineen sopii optimaalisesti kohteen pitkäaikaiseen lämmitykseen. Sen integroidulla termostaatilla säädät halutun lämpötilan helposti – ja hallitset siten energiakustannuksia.

Vakuuttava ammattilaisten ratkaisu TDS 100 on 100 % Trotecin itse kehittämä, muotoilema ja valmistama. Siinä yhdistyvät kestävä tekniikka ja optimaalinen hinta. Lämpöpuhallin tuottaa vain kondenssitonta lämpöä eikä kuluta happea ja soveltuu siksi optimaalisesti suljettujen tilojen lämmittämiseen. Yleisten varusteiden, esimerkiksi ylikuumenemissuojan ja puhallinmoottorin lämpösuojan lisäksi lämpöpuhallin sisältää käytännöllisiä varusteita, esimerkiksi trapetsimaisen kantosangan, joten lämpöpuhaltimia voidaan pinota tukevasi päällekkäin.

Edut yhdellä silmäyksellä – lämpöpuhallin TDS 100 …

  • on 100 % Trotecin itse kehittämä, muotoilema ja valmistama.
  • jopa 22 kW:n teho ja yli 1600 m³/h ilmamäärä varmistavat riittävät tehovarat.
  • kaksi tehoa lämpötilan säätöön ja käyttö tuulettimena ilman lämmitystä.
  • termostaatti tuottaa portaattoman, tarkasti halutussa lämpötilassa pysyvän tasaisen lämpimän ilmavirran.
  • sivuissa kiinnityskierteet lisävarusteena myytäville seinä- ja kattokiinnikkeille. Voit käyttää laitetta joustavasti maassa seisovana sekä seinille tai kattoon kiinnitettynä.
  • trapetsimainen kantosanka mahdollistaa tilaa säästää, tukevan pinoamisen.
  • on turvallinen, sillä siinä on ylikuumenemissuoja ja puhallinmoottorin lämpösuoja.

Sähkölämpöpuhallin TDS 100 – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon säilymiseen, turvallisuuden ja toimivuuden. Tilaa jo tänään lämpöpuhallin TDS 100 ajankohtaiseen tarjoushintaamme vain 448,01 € sis. alv – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*