UUSI AirgoClean ilmanpuhdistin – nyt tarjoushintaan!

banner_luftreiniger_banner

Tällä tarjouksella lyöt kaksi kärpästä yhdellä iskulla: flunssavirukset sekä kotipölyn ja allergeenien haitallisen yhdistelmän. Uudet AirgoClean ilmanpuhdistimet ovat helppokäyttöisiä ja pitävät ilman raikkaana ja ennen kaikkea puhtaana. Ja mikä parasta: kumpikin ilmanpuhdistin on nyt saatavana todella houkuttelevaan tarjoushintaan.


AirgoClean-laitteiden erityisen tehokas suodatinyhdistelmä poistaa ilmasta hajut ja pienimmätkin pölyhiukkaset. Tiesitkö esimerkiksi, että kuutiometrissä ilmaa voi olla jopa 15 000 flunssavirusta? Tai että huonepölyn, siitepölyn, herkistävien aineiden, eläinkarvojen sekä huonekaluista lähtevien hajujen ja tapettien höyrystyminen vaikuttavat pysyvästi terveyteemme ja viihtyvyyteemme? Kaikki nämä ovat hyviä syitä tarttua huipputarjoukseemme ja hankkia uusi AirgoClean-ilmanpuhdistin.

Näin se toimii

Molemmat laitteet vähentävät kevyitä ja keskivoimakkaita hajuja ja epäpuhtauksia sekä parantavat tuntuvasti ilmanlaatua. AirgoClean 105 S sopii tiloihin aina 30 m²:iin saakka, kun taas AirgoClean 205 S pitää jopa 70 m² tilojen ilman pysyvästi puhtaana.

Tehokkaiden ilmanpuhdistimien salaisuus on kaksi peräkkäistä suodatinjärjestelmää. Etupuolelta imettävä ilma virtaa suodattimien läpi, jolloin aktiivihiilisuodatin toimii esisuodattimena poistaen hajut ja karkean huonepölyn. Erityisen tehokas True HEPA -suodatin poistaa seuraavaksi 99,97 % siitepölystä, herkistävistä aineista ja homesienistä aina 0,3 mikrometrin kokoon saakka. Merkkivalo ilmoittaa ajoissa, kun laitteen suodattimet on vaihdettava. Laadukas suodatintekniikka ei vaadi ionisointia tai haitallisen otsonin käyttöä.

Laitteet määrittävät itsenäisesti ilman likaisuusasteen pöly- ja VOC- päästöjä varten integroiduilla sensoreilla ja toimivat siten täysin automaattisesti energiaa säästäen. Ilmanlaatu näkyy reaaliaikaisesti digitaalisessa näytössä. Voit halutessasi säätää kolminopeuksista puhallinta ohjaustaulusta tai kaukosäätimestä. Ajastin ja sleep-toiminto huolehtivat AirgoClean-ilmanpuhdistimien täydellisestä käyttömukavuudesta.

Neljä hyvää etua:

  • kaksivaiheinen huoneilman suodatinjärjestelmä aktiivihiili-esisuodattimen ja True HEPA -suodattimen kanssa
  • integroidut sensorit pölyn ja ilmanlaadun valvontaan
  • digitaalinäytöt ilmanlaatua ja suodattimen vaihtoa varten
  • kätevä infrapuna-kaukosäädin

Joulun erikoistarjouksemme sinulle

AirgoClean 105 S normaalisti 372,00 €, nyt vain 249,95 € sis. alv.
AirgoClean 205 S normaalisti 496,00 €, nyt vain 299,94 € sis. alv.

Voit muuten tilata kummankin AirgoClean-ilmanpuhdistimen myös niihin sopivien vaihtosuodattimien kanssa edulliseen pakettihintaan – nyt Trotecin verkkokaupassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*