Uudet mallimme – lyömättömät muotoilussa ja toiminnossa!

designtage

Kansainvälisen muotoilupäivän kunniaksi uutuudemme  2013

Uudet huippumallimme ovat sekä kauniita että toiminnallisia. Olemme erityisesti panostaneet tuotekehityksessä niiden tehoon, mutta koneita kelpaa ihailla myös optisesti. Lisäksi niitä on helppo siirtää ja varastoida tarpeen mukaan ja varsinainen käyttö on erittäin yksinkertaista ja näppärää.
Kansainvälisen muotoilupäivän kunniaksi – joka oli 27.huhtikuuta 2013 – haluamme esitellä uudet mallimme. Valot pois, spotti päälle!

Laatua “Made in Germany“

Ensimmäisenä vuorossa on ammattimaiset ilmankuivaimemme TTK S-sarjasta. Nämä neljä uutta konettamme ovat erittäin käytännöllisiä ja niiden tehoa on paranneltu edeltäjiinsä verratuuna. Lisäksi niitä on erittäin helppo huoltaa. Koneet ovat kaikki samankokoisia ja niissä on syvennykset pinoamista varten. Näin niitä voi varastoida päällekkäin ja tilaa säästäen. Kuljetuspyöriensä ansiosta koneita voi helposti siirtää paikasta toiseen. Kuivainten päivittäinen kosteudenpoistoteho on 32 ja 150 litran välillä, riippuen mallista. Koneita voi pitää päällä jatkuvasti, jolloin varastot, työ- tai asuintilat kuivuvat  mahdollisimman nopeasti.

Helposti pinottavissa ovat myös kestävät sähköiset ammattilaispuhaltimet TEH-sarjasta. Koneissa on kovaa käyttöä kestävä teräspeltirakenne ja sen päällä vielä suojaava lakkakerros. Näin voit huoletta käyttää koneita esim. rakennustyömailla.  Lämpöpuhaltimien alusta on muotoiltu niin, että lämmin ilmavirtaus on kohdennettua ja tasaista. Myös TEH-laitteet sopivat jatkuvaan käyttöön ja kaksoisseinien ansiosta laite ei kuumene ulkopuolelta. Siirtäminen paikasta toiseen on vaivatonta kuljetuspyörien ja kahvojen ansiosta.

Uusi TTR –sarja on pieni ja kompakti sekä kevyt mutta kestävä. Maksimaalinen kuivausteho minimaalisella energiankulutuksella- se on TTR-sarjan motto. Adsorptiokuivaimemme soveltuvat myös suurempiin urakoihin ulkona ja ovat hyvin helppohuoltoisia. Ihanteellinen kumppani teollisuusprosesseihin ja kunnossapitoihin, joissa alhainen ilmankosteus on välttämätöntä.

Kohta myyntiin tuleva monitoimimittauslaite T3000 on joustava, tarkka ja omaa paljon uusia toimintoja edeltäjämalliinsa verrattuna. Mittauslaite on suunniteltu yhdessä  asiakkaittemme kanssa: olemme ottaneet huomioon seikkoja, joita käyttäjät ovat kaivanneet käytännön tehtävissä. Voit nyt esimerkiksi käyttää laitetta niin ns. touchscreenin kuin näppäintenkin avulla, mikä nopeuttaa käyttöä mittauksissa. Useat erilaiset anturit antavat tarkkaa ja luotettavaa mittaustulosta eri alueilla.

Kehitys, muotoilu ja valmistus: kaikki uutuustuotteemme ovat sataprosenttisesti Trotecin tuotteita. Tarjoamme siis korkeaa saksalaislaatua suoraan valmistajalta! Koska koneemme  valmistetaan yhtenäisestä sarjasta, voimme käyttää samoja komponentteja erikokoisiin laitteisiin. Tämän vuoksi olemme tehokkaampia ja vastaavasti edullisempia kuin vastaavat kilpailijamallit.

Päämääränämme uusien tuotteiden kehittelyssä oli “Functional Design“. Onnistuimme mielestämme tässä pyrkimyksessä hyvin, koska tuloksena ovat tyylikkäät ja tehokkaat laitteet!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*