Ultraääni-ilmankostutinn B 6 E antaa sinun hengittää terveyttä ja hyvinvointia – jälleen saatavana

Koe hengittämisen vapaus! Viimeinkin jälleen saatavana oleva design-ilmankostutin B 6 E on kätevä 3-in-1-laite, joka levittää asuintiloihisi optimaalisesti kostutettua ja tehokkaasti puhdistettua ilmaa, myös hyvää tekevin aromein höystettynä. Se voi auttaa ehkäisemään esimerkiksi vilustumisia, silmien ärtymistä ja ihon kuivumista – ja vähentää myös virusten leviämisriskiä nostamalla ilmankosteuden 50 %:iin. Lisäksi laitteessa on myös ionisaattori, joka poistaa luotettavasti siitepölyä, huonepölyä, viruksia ja bakteereja huoneilmasta.

Kohentuneesta ilmanlaadusta, jonka B 6 E -ilmankostutin tuottaa ultraäänen avulla ja jakaa huonetilaan raikastavan sumun muodossa, hyötyvät niin ihmiset kuin lemmikit ja huonekasvitkin: Kasvit alkavat kukoistaa, lemmikit voivat paremmin ja ihmisten vilustumisriski sekä virusten leviämisriski pienenee. Tämä on viimeisimpien tieteellisten tutkimusten johdonmukainen tulos, jotka ovat osoittaneet, että 50 %:n ilmankosteus vähentää merkittävästi virusten tarttuvuutta ja leviämisriskiä. Koska jos tartunnan saanut henkilö yskii tai aivastaa taudinaiheuttajia optimaalisesti kostutettuun huoneilmaan, jonka suhteellinen kosteus on siis 40–60 %, pisaroiden suolapitoisuus muuttuu siten, että taudinaiheuttaja kuolee heti joutuessaan kosketuksiin ilman kanssa.

Näin ultraääni-ilmankostutin B 6 E toimii

B 6 E:n sumutusteho on jopa vaikuttavat 7,2 litraa päivässä, joten se sopii parhaiten pinta-alaltaan 30 m² – 75 m³:n suuruisiin huoneisiin. Ilmankostuttimen vesisäiliöön täytetty vesijohtovesi muutetaan ultraäänen avulla raikastavaksi sumuksi ja jaetaan vapaasti kääntyvällä 360°:n suuttimella huonetilaan. Ilmaa voi kostuttaa jopa 16 tuntia kuusiportaisesti säädettävällä sumutusteholla.

Muut edut yhdellä silmäyksellä – design-ilmankostuttimessa B 6 E …

  • on automaattitila, jossa se ohjaa itse itseään ja luo täydellisen huoneilman täysin automaattisesti. Valinnaisesti voit myös säätää haluamasi ilmankosteuden manuaalisesti.
  • Kun suuren vesisäiliön vesi on kulunut loppuun, laite sammuu automaattisesti. Näytön LED-valo ilmoittaa vesisäiliön olevan tyhjä.
  • Antaa sinun hengittää vapaasti. Integroitu ja haluttaessa päällekytkettävä ionisaattori poistaa luotettavasti siitepölyä, huonepölyä, viruksia, bakteereja ja muita tauteja aiheuttavia tai ärsyttäviä aineita huoneilmasta.
  • Laitteessa on irrotettava tuoksuöljydiffuusori huoneilman tuoksuttamista varten haluttaessa. Vain muutama tippa eteeristä öljyä riittää rauhoittavan tuoksun levittämiseen huoneilmaan.
  • Ilmankostuttimessa on vapaasti ohjelmoitava ajastin laitteen automaattista virrankatkaisua varten sekä terveellistä unta tukeva yötila.

Ultraääni-ilmankostutin B 6 E – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään ultraääni-ilmankostutin B 6 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 93,73 €, nyt vain 54,94 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*