Koronavirus: mikrobitonta sisäilmaa hoiva- ja hoitokoteihin Trotec-ilmankostuttimilla

Hoiva- ja hoitokotien johtajat tietävät, miten huono tai jopa mikrobipitoinen sisäilma vaarantaa erityisesti vanhuksia ja hoidokkeja. Hengitysteissä tai nielussa on usein vaarallisia taudinaiheuttajia, jotka leviävät aivastettaessa tai yskittäessä pieninä sylkipisaroina ilmaan. Tutkimusten mukaan ulos yskityt SARS-CoV-2 -virukset säilyvät sisäilmassa jopa 3 tuntia infektiokykyisinä. Kotisivujemme osiosta ’Käyttökohteita’ selviää, miksi yli 40 % ilmankosteus tappaa flunssa- ja koronavirukset muutamassa minuutissa.

Tasainen yli 40 % ilmankosteus on paras keino vähentää pysyvästi virus- ja bakteeri-infektioiden vaaraa hoiva- ja hoitokodeissa. Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet yksiselitteisesti, että ihmiselle terveellinen suhteellinen ilmankosteus 40–60 prosenttia ja se vähentää merkittävästi tartuntariskiä. Lisäksi tutkimukset ovat osoittaneet, että yli 40 prosentin ilmankosteus tuhoaa yskittyjä influenssa-, flunssa- tai koronaviruksia muutamassa minuutissa.

Oikea ilman kostutus vähentää infektion ja tartunnan vaaraa.

Hygrostaattiohjatut B-sarjan Trotec-ilmankostuttimet ja AW-S-sarjan ilmanpesurit säätävät juuri kylmänä vuodenaikana ilmankosteuden optimaalisesti ja puhdistavat sisäilman. Ajattomasti muotoillut laitteet sopivat kaikkiin koti- ja toimistoympäristöihin, tarvitset vähän huoltoa ja ovat hankintahinnaltaan edullisia. Tärkeimmät valintakriteerit oikealle laitteelle ovat tilan koko ja laitteen kostutuskyky.

Katso kotisivuiltamme osiosta ’Käyttökohteita’

  • miten infektoivat sylkipisarat kirjaimellisesti ’lentävät ilmassa’ jatkuvana uhkana,
  • miksi taudinaiheuttajien, kuten virusten ja bakteerien, lukumäärä on lähes nolla, kun suhteellinen ilmankosteus on 40–60 prosenttia,
  • miten Trotecin B-sarjan haihduttavat ilmankostuttimet ja AW-S-sarjan ilmanpesurit pitävät kaiken kokoisten tilojen ilmankosteuden optimaalisena,
  • mitkä tehokkaat ilmankostuttimet soveltuvat hoiva- ja hoitokotien käyttöön.

Osta tai vuokraa – Trotec toimittaa sopivan ilmankostuttimen

Riippumatta siitä, halutaanko ilmanpuhdistin vuokrata lyhytaikaisesti tai ostaa se pitkäaikaiseen käyttöön – laitteita on aina saatavissa Trotecin varastosta.

  • Laitteen ostaminen:Jos sinulla on kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@trotec.de tai soita meille numeroon +49 2452 962-400.
  • Laitteen vuokraus: Käänny suoraan vuokrauskeskuksemme TKL puoleen osoitteeseen info@tkl-rent.net tai soita numeroon +49 2452 962-160.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*