Ultraääni-ilmankostutin B 7 E – vähentää virusten ja bakteerien aiheuttavia infektioriskejä ja auttaa hengittämään vapautuneesti syksyllä

Neljä korona-aalto lähestyy hitaasti, mutta yhä nopeammin. Kukaan joko rokotettu tai parantunut ei varmasti halua altistua tähän salakavalan viruksen aiheuttamalle infektiolle. Lääkärin painottavat toistuvasti, että infektioriskejä voidaan vähentää nostamalla sisätilojen ilmankosteus noin 50 %:iin. Se onnistuu ongelmitta esimerkiksi uudella ultraääni-ilmankostuttimella B 7 E – ja 3-in-1-laite luo myös hyvinvointia lisäävän sisäilmaston raikastavalla ilman kostutuksella, jatkuvalla ilman puhdistamisella ja sisäilman aromatisoinnilla.

Ilmankosteuden lisääminen kostuttamalla noin 50 %:iin paitsi vähentää kulkeutumisen riskiä, myös parantaa kehon torjuntamahdollisuuksia, kun hengitystiet puhdistuvat paremmin ja immuunivaste tehostuu. Ultraääni-ilmankostuttimen B 7 E optimaalisesti kostuttama sisäilma mahdollistaa vapautuneen hengittämisen. Ilmankostuttimen suureen viiden vesisäiliöön täytetty vesijohtovesi muutetaan ultraäänellä raikastavaksi sumuksi ja jaetaan suuttimella huonetilaan. Design-ilmankostuttimen haihdutusteho on jopa 7,2 litraa vuorokaudessa, joten se soveltuu ympärivuotiseen käyttöön enintään 30 m² tai 75 m³ kokoisissa asuin- ja työtiloissa.

3-in-1-laite osaa muutakin: Se säätää sisäilman kosteuden täysin automaattisesti terveelliselle 40 – 60 %:n mukavuusalueelle, integroitu hiilisuodatin poistaa ilma pölyn, siitepölyn ja epämiellyttävät hajut, ja laite aromatisoi lisäksi ilman haluttaessa miedolla tuoksulla. Vesisäiliön UV-lamppu pitää veden puhtaana ja poistaa jopa 97,9 % bakteereista.

Näin se toimii

Mukavalla ultraääni-ilmankostuttimella B 7 on kolme käyttötapaa: automaattinen, yötoiminto ja manuaalinen kostutus. Mukavassa automaattikäytössä laitteen hygrostaattiohjaus säätää haihdutusta ja siten ilmankosteutta täysin automaattisesti hyvinvoinnille optimaalisella alueella. Manuaalista käyttötapaa käytettäessä on valittavana kolme haihdutustehoa. Ilmankostuttimessa on makuu- tai lastenhuonekäyttöä varten kuiskaavan hiljainen yötoiminto, jolloin näyttö ei toimi.

Ilmankostuttimen integroitu tuoksuöljysäiliö mahdollistaa lisäksi sisäilman valinnaisen aromatisoinnin. Luo oma hyvinvointikeidas täyttämällä säiliöön terveyttä edistäviä tuoksuöljyä tai aromeja – ja integroitu aromihaihdutin helpottaa myös rentoutumista stressaavan työpäivän jälkeen.

Energiaa säästävä ajastin, veden vähäisyydestä varoittava LED ja automaattinen pysäytys, kun vesisäiliö on tyhjä, täydentävät laitteen mukavia ominaisuuksia. Voit säätää ilmankostuttimen B 7 E kaikkia valittavia parametrejä tyylikkään ohjauspaneelin kehystetyillä painikkeilla. Kontrastinen digitaalinäyttö näyttää selkeästi sisäilman kosteuden, käyttötavan ja laitteen säädöt.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • 3-in-1-ilmankostutin, aromihaihdutin ja hiilisuodatin
  • ultraäänitekniikalla miellyttävä sisäilmasto ja parempi ilman laatu
  • integroitu tuoksuöljyhaihdutin sisäilman valinnaiseen aromatisointiin
  • sisäilmaa parantava hiilisuodatin

Ultraääni-ilmankostutin B 7 E – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaajo tänään ultraääni-ilmankostutin B 7 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 93,73 €, nyt vain 59,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 36

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*