Turvallisesti matkalla

tro_blog_sicher-unterwegs_banner

Oletko valmis moottoripyöräajeluun? Siihen ei riitä pelkkä kypärä ja suojavaatteet, vaan tarvitaan myös tarkistettu tekniikka.

Tähän taas sisältyy myös oikea rengaspaine,  joka pitäisi tarkistaa kahden viikon välein. Helpoiten se sujuu Trotecin rengaspainemittarilla BY10. Aseta mittari venttiiliin ja paina nappia – samantien digitaalinäytössä on luettavissa tarkka arvo!

Turvallisesti matkalla

Rengaspaineen tarkistus on etenkin moottoripyörissä erittäin tärkeää sillä: jos paine on liian alhainen, renkaat muuttavat muotoaan. Tämä on varsinkin mutkissa varsinainen vaaratilanne, kun renkaiden pito ei ole kunnossa. Myös suorilla teillä uhkaa vaara, sillä jarrutusmatka pitenee useamman metrin. Turvallisuutesi vuoksi tarkista moottoripyöräsi rengaspaine kahden viikon välein.

Oikea rengaspaine

Valmistaja ilmoittaa ihanteellisen rengaspaineen. Vanhemmissa moottoripyörissä, joiden moottoritilavuus on enintään 550 cm, paineen tulee olla etupyörissä 2,25 – 2,5 ja takapyörissä 2,5 – 2,9 baaria. Kevyemmille moottoripyörille riittää eteen 1,7 – 2,1  ja taakse 1,8 – 2,3 baaria.

Luota mittariisi

Bensa-asemien rengaspainemittareihin ei voi aina luottaa, sillä ne ovat usein jo käytössä kuluneita ja antavat vääriä arvoja.
Jos haluat ajella hyvällä mielellä, hanki itsellesi Trotecin rengaspainemittari BY10, joka näyttää luotettavia arvoja taustavalaistulla LCD-näytöllään. Mittaustarkkuus on jopa ± 1 prosenttia! Mittausalue on 0,35 – 6,9 baaria. Erityisen kätevää on mittarin koko: 156 mm pitkä, 20 mm leveä ja paino ainoastaan 200 g!

Toinen erinomainen ominaisuus on mittariin integroitu taskulamppu. Näin löydät venttiilin helposti myös illan pimeydessä tai muuten huonossa valaistuksessa!

Etusi:

  • Nopea ja tarkka renkaan paineen mittaus
  • Suurella nestekidenäytöllä arvot näkyvät hyvin
  • Integroitu taskulamppu
  • Kätevät mitat ja kevyt paino

Moottoripyöräilijät huomio: rengaspainemittari BY10 on nyt Trotecin verkkokaupassa vauhtihintaan 7,95 €. Säästät jopa 23 % normaalihinnasta, joka on 10,40 €. Nauti turvallisesta ajosta edulliseen hintaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*