Turbopuhallin TFV 10: Trotecin erittäin kompakti radiaalipuhallin, joka kuuluu suorituskyvyltään suurten joukkoon – vihdoin jälleen saatavana

Ammattilaisilta ammattilaisille: Vihdoin jälleen saatavana oleva turbopuhallin TFV 10 on 100 % Trotecin itse kehittämä, muotoilema ja valmistama. Tämä ei ole ainoa syy siihen, miksi sen käytäntöön optimoitu saksalainen teollisuusmuotoilu erottuu silmiinpistävästi tavallisten turbopuhaltimien vakiotarjonnasta. Syynä on ennen kaikkea sen mallisuojattu rakenne, joka tarjoaa käyttäjälle lukuisia etuja ammattikäyttöön tarkoitetuissa sovelluksissa. Näin esimerkiksi kotelo on muotoiltu siten, että sitä voidaan käyttää kolmessa eri asennossa: vaakasuorassa, 45° kallistettuna ja pystysuorassa – optimaalista ammattimaisessa käytössä.

Ammattikäyttöön tarkoitettu TFV 10 -turbopuhallin soveltuu monenlaisiin ilmankiertotehtäviin remontoinnissa, rakentamisessa ja kunnostuksessa. Laitteen maksimaalinen ulos puhallettava ilmamäärä on 380 m³/h kahdella eri puhallusnopeudella. Erityisesti muotoillun ja ritilällä suojatun ulostulokanavansa ansiosta turbopuhallin tuottaa vaakakäytössä laajan ilmavirran lähelle lattiaa, jolloin ilma jakautuu optimaalisesti huoneeseen. Tämän ansiosta TFV 10 on ihanteellinen apuväline märkien lattiapäällysteiden, puhdistettujen mattojen tai kosteiden tasoitteiden kuivumisen nopeuttamiseen. Lisäksi laite soveltuu erityisen hyvin klassikkoautojen alustan kosteuden nopeaan poistamiseen märillä teillä ajamisen jälkeen.

Edut kertavilkaisulla – turbopuhallin TFV 10 …

  • tarjoaa kaksivirtaisen ja erittäin suurella erikoisakselilla varustetun radiaalipuhaltimensa ansiosta erittäin korkean paineen.
  • takaa paremman turvallisuuden: TFV 10:n kaksivaiheisen säätelyn käyttökytkin on varustettu suojakannella, ja TFV 10:n moottori on metallikapseloitu pölyn ja lian pääsyn estämiseksi.
  • mahdollistaa vakaan toiminnan kolmessa eri asennossa kotelon muodon ansiosta: vaakasuorassa, 45° kallistettuna ja pystysuorassa. Laitetta ympäröivät liukumattomat jalakset takaavat laitteen tukevan asennon jokaisella asennossa.
  • laitteen muovikoteloon on integroitu otetanko ja kaapelipidike nopeaa kuljetusta varten ilman kompastumisvaaraa. Sivulle kiinnitettyjen puskureiden ansiosta TFV 10 voidaan lisäksi pinota huoltoajoneuvoon tai varastoon tilan säästämiseksi – useita kertoja ja aina muotolujasti.
  • vakiovarusteena on käyttötuntilaskuri.
  • useita puhaltimia voidaan pinota päällekkäin kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi.

Turbopuhallin TFV 10 – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa turbopuhallin TFV 10 tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme 179,80 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*