Helle lisää bakteerien vaaraa ilmanviilenninten vesisäiliöissä: SecoSan® Stickit takaavat bakteerittomuuden kuukausien ajaksi

Jos käytät nykyisen helleaallon aikana ilman viilentämiseen haihdutustekniikka, esimerkiksi Trotecin PAE-sarjan ilmanviilentimiä, sekä ympäristö että lompakko hyötyvät paljon. Tilojen tehokkaaseen viilentämiseen riittää laitteen vesisäiliön täyttäminen kylmällä vesijohtovedellä. Huomioitavaa: Kuumuus vaikuttaa nopeammin säiliön veteen, jolloin siihen voi muodostua vaarallisia bakteereja ja epämiellyttävä biokalvo. Niitä vastaan sopivat hyväksi havaitut SecoSan® Stickit – ne pitävät veden jatkuvasti puhtaana ja kirkkaana, ja vapaina bakteereista ja epämiellyttävistä hajuista.

SecoSan® Stick eissä on ainutlaatuiset antimikrobiset pinnat, jotka sisältävät liikkuvia hopeaioneja. Ne estävät bakteerien ja mikrobien lisääntymisen. Täysin itsestään annosteleva SecoSan-ionisäiliö pitää tällä tavoin veden todistetusti bakteerittomana. SecoSan® Stickin lisääminen ajoissa vesisäiliöön on siksi paras keino ehkäistä uhkaavaa bakteerikasvua helteellä. Ilmanviilentimen vesisäiliökin pysyy näin automaattisesti yhtä puhtaana kuin täytettäessä. Stickiä voi tietenkin käyttää myös ilmankostuttimissa, juoma- ja käyttövesisäiliöissä tai vesikanistereissa.

SecoSan® – ainutlaatuinen veden puhdistaminen ’made in Germany’

Aseta SecoSan® Stick vesisäiliöön, jolloin se pitää juomaveden kuusi kuukautta luotettavasti bakteerittomana – johtavien saksalaisten tutkimuslaitosten testaama. Aktiivinen SecoSan®-tehoaine täyttää saksalaisen juomavesiasetuksen vaatimukset ja on ehdottoman mauton. Stickin voi ottaa pois, kun vesi vaihdetaan, ja käyttää milloin hyvänsä uudelleen. Ja mikä parasta: Perinteisiä tuotteita lisätään, mutta eri kokoisina saatavista SecoSan® Stickeistä aiheutuu kustannuksia vain kerran puolessa vuodessa.

SecoSan® ei muuten ole nanohopeavalmiste, tabletti tai vesiliukoinen jauhe- tai tippatuote. Aktiivinen SecoSan®-tehoaine sisältää patentoidun ionisäiliön, jonka pinta on mikrohuokoinen. Se takaa itsestään uusiutuvan, itsesäätelevän tehon ja siten tasaisen pitkäaikaisen vaikutuksen käsitellyssä vedessä – yli- tai aliannostelun vaaraa ei siten ole.

SecoSan® Stick – takaa vesisäiliön itiöttömyyden

Valikoimassamme on jokaiseen vesisäiliöön kokoon sopiva SecoSan® Stick. Esimerkiksi  SecoSan® Stick 10 on ihanteellinen enintään 10 litran kokoiseen ilmanviilentimen vesisäiliöön, kestää kuusi kuukautta ja pitää 3500 vettä puhtaana. Hyödy lisäksi ajankohtaisesta tarjoushinnastamme: SecoSan® Stick 10 maksaa normaalisti 15,57 €, nyt vain 9,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*