Teollisuusvideoskooppi VSC206: siirrettävän langattoman laitteen ja terävien videoiden ja digitaalikuvien yhdistelmä – viimein jälleen saatavana

Myytiin ensimmäisellä kerralla heti loppuun. Sitten pitkään ei saatavana. Loppui jälleen heti. Nyt jälleen viimein saatavana:Videoskooppi VSC206 kuuluu teollisuus ammattikäyttäjien keskuudessa kysytyimpiin optisiin tarkastuslaitteisiimme – tietenkin made by Trotec. Laitteen suosioon vaikuttavat varmasti joystickillä portaattomasti ja joka suuntaan kallistuva sondi. Samoin kuin VGA LCD-näytön mahdollistamat laadukkaat, yksityiskohtaiset näkymät. Tietenkin myös luja ABS-kotelo suojaavine elementteineen.

Vaativimpiin epäsuoriin visuaalisiin tarkastuksiin lähes kaikilla teollisuuden aloilla soveltuva videoskooppi VSC206 yhdistää langattomuuden ja todella terävän kuvan laadut siirrettäväksi, helppokäyttöiseksi kompaktijärjestelmäksi. Kannettava, kevyt ja kestävä on Trotecin täysin kehittämä, muotoilema ja valmistama – saat merkkilaatua lyömättömän edulliseen hintaan. Tartu tilaisuuteen!

Edut yhdellä silmäyksellä – teollisuusvideoskooppi VSC206 …

  • joka suuntaan kallistuvaa sondia voidaan ohjata portaattomasti joystickillä. Titaanipinnoitettu kamerapää mahdollistaa täydellisen näkymän tarkastettavan alueen kaikkiin suuntiin.
  • vakuuttaa sondin maksimaalisella liikevaralla ja samalla suurella väännön kestävyydellä – sen takaavat joustavan teräsvaipan ruostumaton teräslankapunos ja PU.
  • kuusi kirkkaudeltaan säädettävää valkoista valoa tuottavaa valodiodia valaiset suuressa VGA-näytössä näkyvään kohteen kirkkaasti.
  • kuvat ja videot voidaan tallentaa dokumentointia varten SD-korttiin.
  • vain 300 g painava käsiyksikkö ei väsytä pitkäänkään käytettäessä.
  • luja ABS-kotelo suojaavine osineen suojaa iskuilta ja estää pölyn tai roiskeveden tunkeutumisen sisään. Optimaaliset edellytykset käyttöön teollisuuden vaativissa olosuhteissa.
  • toimitetaan täysin valmiina käyttöön lujassa laukussa, joka sisältää myös verkkolaitteen, akut, latauslaitteen, SD-kortin puhdistusliinan.

Teollisuusvideoskooppi VSC206 – merkkilaatu Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa teollisuusvideoskooppi VSC206 jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme vain 2 473,80 €  sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*