Täällä taas! Ilmankuivain TTK 31 E

banner_TTK31E_banner

Erittäin kätevä ja tyylikäs – ei ihme että TTK 31 E oli hetkessä loppuunmyyty. Mutta nyt tämä pieni kuivausihme on taas saatavilla – yhtä upeana kuin ennenkin. Laitteessa yhdistyy onnistunut muotoilu ja ihanteellinen kuivausteho pieniin tiloihin.

Ajaton ulkonäkö, tilaa säästävä ja tyylikäs, 12 litran kuivausteho vuorokaudessa. Tässä TTK 31 E:n oleellisimmat ominaisuudet. Laite soveltuu erinomaisesti 12 m² kokoisten tilojen kuivanapitoon. Käytännöllisyyttä lisäävät kantokahvat sivuilla ja kevyt, 9 kg:n paino, joten kuivainta on helppo kuljettaa huoneesta toiseen. Voit joko kuivattaa asuin-, työ- tai kellaritiloja jatkuvasti tai hygrostaatin avulla automaattisesti energiaa säästäen.

Näin se toimii

TTK 31 E kuivattaa tehokkaasti ja energiaa säästäen automaationsa ansiosta: Laitteessa on nimittäin elektroninen hygrostaattiohjaus, sulatusautomatiikka ja joustava kaksitasoinen puhallin. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin syöttää haluttu ilmankosteusarvo digitaaliseen näyttöön. Arvon ylittyessä TTK 31 E käynnistyy automaattisesti ja kuivattaa,  kunnes toivottu arvo on saavutettu – ja sammuu jälleen automaattisesti. Lisäksi voit kätevän Timer-toiminnon ansiosta ajastaa laitteen toimimaan tiettynä aikana ja säätää kaksitasoisen puhaltimen suuntaa tarpeen mukaan. Käyttöystävällisyyttä lisää laitteen kumijalat, jotka pitävät kuivaimen luotettavasti paikallaan ja estävät tärinästä aiheutuvia ääniä!

Neljä hyvää etua:

  • sähköinen hygrostaattiohjaus ja sulatusautomatiikka
  • digitaalinen näyttö
  • kaksitasoinen puhallin
  • kantokahvat sivuilla

Tilaa nyt, ennen kuin kaupassa lukee jälleen ”loppuunmyyty”!

Tilaa parhaiten jo tänään ilmankuivain TTK 31 E, nyt vain 99,94 € (ovh 192,72 €) sis. alv. Trotecin verkkokaupsta!

Muuten; vielä edullisempia ostoksia voit tehdä klikkaamalla kohtaa ”Valitse pakettitarjous ja säästä”. Voit valita yhdessä ilmankuivaimen TTK 31 E kanssa 23 eri säästöpakettia – katso itse!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*